Új hozzászólás Aktív témák
-
Shin Chen
tag
válasz
[CS]Blade2 #43 üzenetére
Ahogy #44Dragon3000 is írta, csak akkor tart ki mondjuk egy 2x8 vagy 2x16 KIT, ha jót veszel.
Gondolok itt az első szériás DDR4 2133Mhz-es modulokra a borzasztó időzítésekkel, azokat csak le kellett cserélni, minimum a Ryzen procik miatt.Én bizakodó vagyok, hátha addigra belátják, hogy a kriptovaluta miatt van a baj nagyrészt. Mármint nem a chip gyártók látják be, mert nekik mindegy hova megy, hanem mondjuk aki klímatudatos stratégiával igyekszik karbon lábnyom csökkentéssel megmenteni az ember Földi életét.
-
Shin Chen
tag
Anno a DDR4-nél is ment a hüledezés, hogy jajj de drága, aztán mégis túléltük. A memória hiánynál még duplája is volt egy-egy modul a mostani normalizálódott áraknak.
Szóval DDR3/DDR4 kezdő árak viszonylatában lehet jelentős az az 50%, de a piaci árak ingadozásához képest szerintem annyira nem kell ettől tartani.
Nekem is még 2-4 évig remélhetőleg jó lesz a mostani laptopom, olyan messze előretervezni pedig IT területen már nem hiszem, hogy lehetne - vagy egyáltalán kellene - DIY fronton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Robotporszívók
- Előrendelői előzetest kapott a Painkiller
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest