- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
G.SKILL now holds the world record for fastest system memory speeds DDR5-8704, snatching it from HyperX for DDR4-7200.
G.Skill Trident Z RGB 32GB 6600MHz DDR5 CL36
Vannak azért itt finomságok:
aki DDR3-ról vagy 8-16GB DDR4-ről vált, azért kap a felárért ezt-azt. Szerintem ez a kulcs.
Akinek van meglevő 32-64GB DDR4 valami nagy nevű márka tuning ramából, az jobb jár a DDR4-es Alder Lake-es lappal.
Ha nincs semmid, vagy amid van, az marad a régi konfigba, és új memóriát is veszel, akkor szerintem bukta lesz a régi 4-esre most benevezni 16-32-64GB mennyiségben, főleg, ha Alder Lake-es DDR4-es lapot is vesz az ember. Az egészen megspórol az ember 16GB-onként 10.000-15.000Ft-ot. 1-1,5 év múlva meg ott az elavult DDR4-es lap és a DDR4-es ramok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest