Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nekem ebből a táblázatból az jön le, hogy, hosszú, és nehézkes két évnek nézünk elébe.
Még 24 hónapot kell evickélni agresszív árazással, hogy életben maradjon a cpu részleg.
Most sem mondanám, hogy annyira rózsás a helyzet, de mi lesz 2009 végén?Remélem, hogy 2011-ben legalább kapunk valami igazán ütőset, mint az athlon, vagy az athlon64 volt. Viszont akkor már az i7-ről is múltidőben fogunk beszélni.
Titkon reméltem, hogy jövő év végén már képesek lesznek 32nanon gyártani és valami újat mutatni a phenom után, kár, hogy nem így lett. Napersze, ha ezek az infók valósak, és nem változnak.
Szerk
(#30) ddekanySzerintem is van igazság abban amit mondasz. Sokaknak kell összeraknom, egy költséghatékony gépet othonnra, általános felhasználásra. És, mint azt tudjuk a nem kocka családoknál, ez internet, levelezés, játék, esetleg film+zene. Ezért én rögtön amd-s rendszert veszek alapúl. Tudom, hogy jobb az intel, de egy családnak fölösleges az a plusz teljesítmény a töblet költségért. És szívesebben szerelem még mindíg magas órajelű x2-vel, mint phenommal. Egy 6000+ 10% tuningal, amit eddig mindegyik vitt, szerintem még mindíg jobb, mint egy drágább 2,4-2,6GHz-es phenom. Legalábbis egy normál családnak, ahol a játék a legnagyobb teher a procinak, nem a kódolás.
Lehet később nem így lesz, de pillanatnyilag nem látok különbséget a játékban, hogy x2, vagy x4 van alatta azonos órajelen. Kivéve az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest