Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

Nekem ebből a táblázatból az jön le, hogy, hosszú, és nehézkes két évnek nézünk elébe.
    Még 24 hónapot kell evickélni agresszív árazással, hogy életben maradjon a cpu részleg.
    Most sem mondanám, hogy annyira rózsás a helyzet, de mi lesz 2009 végén?

Remélem, hogy 2011-ben legalább kapunk valami igazán ütőset, mint az athlon, vagy az athlon64 volt. Viszont akkor már az i7-ről is múltidőben fogunk beszélni.

Titkon reméltem, hogy jövő év végén már képesek lesznek 32nanon gyártani és valami újat mutatni a phenom után, kár, hogy nem így lett. Napersze, ha ezek az infók valósak, és nem változnak.

Szerk
    (#30) ddekany

Szerintem is van igazság abban amit mondasz. Sokaknak kell összeraknom, egy költséghatékony gépet othonnra, általános felhasználásra. És, mint azt tudjuk a nem kocka családoknál, ez internet, levelezés, játék, esetleg film+zene. Ezért én rögtön amd-s rendszert veszek alapúl. Tudom, hogy jobb az intel, de egy családnak fölösleges az a plusz teljesítmény a töblet költségért. És szívesebben szerelem még mindíg magas órajelű x2-vel, mint phenommal. Egy 6000+ 10% tuningal, amit eddig mindegyik vitt, szerintem még mindíg jobb, mint egy drágább 2,4-2,6GHz-es phenom. Legalábbis egy normál családnak, ahol a játék a legnagyobb teher a procinak, nem a kódolás.

Lehet később nem így lesz, de pillanatnyilag nem látok különbséget a játékban, hogy x2, vagy x4 van alatta azonos órajelen. Kivéve az ára.

Új hozzászólás Aktív témák