- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Közben azt matekoztam, hogy szerintem odafér egy slim radi + venti, mert lyukacsos a teteje, és oda csavarozod, ahova akarod, pl. gumi alátéttel.
Így szerintem lenne neki elég hely.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
DraXoN
addikt
lehet nagyon belógna az alaplap felé, azért ír oda csak 2x120 ventit, és a radiátort már nem.
attól még lehet elfér, de elég egy magasabb mosFet hűtő vagy ram modul és már nem is megy be és "panasz" lesz a vége...
így a biztosabb.
szerintem
(mert egyébként kialakításban megegyezik az alja, eleje, teteje, ugyan azon elemből vannak ezen szélek.)
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
VTom
veterán
A Q300L tetejére nem lehet 240-es radit tenni? Csak az elejébe meg a hátuljába?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
veterán
Remek házak és amin meglepődtem az az ára. Sokkal többre számítottam.
duree54
-
bambano
titán
én se tudom... és a mastercase pro3-mal jártam úgy, hogy csak két vinyótartó van benne gyárilag és nem is lehet az országban többet szerezni hozzá (cm hivatalos logger szerint), pedig a képek többet ígérnek.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
DraXoN
addikt
bevallom nem tudom tényleg jár-e hozzá ilyen fül.
Mert egyetlen-egy képen van rajta, de se a leírásban se a feltöltött tartozék listában nem látom nyomát ilyen holminak (igaz, a képeken látható VGA tartó sincs rajtuk).
Sajnos még youtube-on se találok "kicsomagolós" videót amiből kiderülne mi is van benne egy csomagban ...The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
zetor2000
őstag
Acél házakhoz keress "recovery magnet"-et
Az egy jó nagy füles mágnes. Ha nem túl erőset választasz. simán lejön... Ha a 160 kilósat, akkor 160+ kilóval kell húznod
Amúgy a folyami "kincsvadászok" (horgászok?) használják.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
DraXoN
addikt
Ez a hivatalos oldalon van kép.. gondolom adnak hozzá ilyen "kiegészítőt"...
hackeeeee:
lehet most is lecserélném rá a mostani házam, csak 2 gond lenne:
1. nekem is a CPU hűtő Hyper 212+ picit magasabb (pár millivel 161mm)
2. alaplapom fullAtx, így nem férne bele...így marad majd akkora ha fejlesztek... akárhogy is, idénre tervbe van véve...
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én gondolkoztam rajta, hogy lecseréltem rá a HAF XB Evo-t. El is beszélgettem róla az illetékessel, elég sokat is diskuráltunk róla. Már majdnem megrendeltem, akkor kanyarodtunk rá a CPU hűtő méretre, és ott vérzett el a dolog, sajnos. Ha az stimmelt volna, már otthon lenne a kuckó.
Véleményem szubjektív...
-
DraXoN
addikt
pont tegnap lapozgattam az ipon-t és ott láttam a Q300L-t ... elösször csak "nem néz ki rosszul" volt az érzésem tőle... majd kicsit nézegettem, és olyan benyomásom lett, hogy valami nem stimmel.
1. mindenütt porszűrő.
2. valahogy egyformák az arányai.. eszembe jutott a tőle a thermaltake core v21 -es...
3. jobban nézve a képeket az egyik helyen a IO panel helye más volt mint a többin...
innentől adta magát, hogy a gyártó oldalára klikklejek ahol a "MULTIPLE POSITIONING OPTIONS" szöveg meggyőzött, hogy nem tévedtem..végül .. wow .. lett a házról a véleményem amiben nagyot lök a ház ára is.
ha most építenék gépet amiben matx alaplapot használok, ez a ház nagyon benne lenne a kalapban...
-
félisten
válasz hegegabi80 #7 üzenetére
Melyik lett végül?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
hegegabi80
addikt
Q300L jól is néz ki, nem is túl nagy, és az ára is barátságos 14K-ért láttam alzában.
De találtam helyette kicsivel kisebb és szebb matx kuckót, de nagyon filóztam rajta.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nézegettem a HAF XB helyett, csak sajna a SilverArrow nem fért volna el.
Véleményem szubjektív...
-
bambano
titán
végre.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Tomy Yayo
senior tag
Q300L nagyon bejön. Nincs nagy testvére?
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
XuChi
addikt
De csúnyák szegények
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Freezer AMD proci hütő
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lian Li SL-INF 120mm aRGB ventilátor hármas csomagban
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod