Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
Nem tudom, miért nem lehet egy normális szint adni egy pendrive-nak, egy sima fekete, kék is megtenné, ehelyett rikitó citromsárga, rózsaszin....istenem, ezek után talán jön a 32Gb-s Hello Kitty Edition
H2O über alles!
-
törölt tag
válasz ígyvanferi #12 üzenetére
Hivatalosan erre még rájön az ÁFA és a vám, de tény, hogy így olcsóbban be lehet szerezni.
Csak találj valakit, aki hazaküldi, mert a Newegg nem szállít Magyarországra.negyedes:
Minden P45 chipes lap támogatja, az AMD oldalt nem ismerem. Játékra tényleg felesleges a 16 GB memória, tiszta szerencse, hogy egy PC-n mást is lehet csinálni!
[ Szerkesztve ]
-
Entryy
aktív tag
válasz ígyvanferi #12 üzenetére
Nagyon jól hangzik,de nehezemre esik elhinni,h a G.Skill a memóit cirka 113e HUFnyi Euróért méri az OCZ (mert ő olyan jó fej) csupán 35000 HUFnyi dollárért...
Teljesen mindegy mennyivel váltottam a számolásnál ekkora különbségek irreálisak!
Sajnos a számítástechnikai piacot ismerve az első a hihetőbb ár.
Am kutakodtam az ocz oldalán és ezek betegek: [link]Itt pedig a termék paletta: [link]
[ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
kariad
senior tag
Én még maradok a Márkás Tunnigos DDR2-nél..... Talán majd Jövő Karácsonyra beérik a pénztárcámnak a DDR3!
-
törölt tag
Pedig lehet venni 4 gigásat DDR2-ből, de drága. Más típusból nem tudom, létezik-e, nem néztem utána. DDR3-ból horror áron jönne ki ugyanez, így kereslet* is alig lenne rá, tehát nem csoda, ha a nagyközönségnek még nem gyártanak 4 gigás modulokat.
*Kereslet az, amikor valaki képes és haljandó megvásárolni a terméket.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
ddr3-nál is csak a gyorsítással törődnek. valaki látott már 4GB-os modulokat, alap feszültségen? nem kell, hogy hiper-szuper gyors legyen, csak végre tényleg nagy kapacitású. elvileg ddr2-ből is lehet csinálni 4GB-osat, de olyat már tényleg sehol nem láttam, csak 1-2 utalást láttam rá. gyorsnak már elég gyors, de nagynak nem elég nagy.
a pendrive-nál is attól tartok, hogy lesz kemény 2-3 MB/s írási sebessége. nagynak már elég nagy (vagy sose lesz elég nagy), de gyorsnak nem elég gyors.
-
Devid_81
félisten
láttam már a 64est is!
De ez kezdőárnak nem is rossz, az árakkal meg csak a gondok vannak manapság amióta USA úgy döntött, hogy talpra áll..vagy mégsem...napi 10 FT fel,-le ......
-
Devid_81
félisten
32Gb pendrive... Aranyos...majd ha az is 3-4 ezer lesz akkor benevezek egyre
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest