Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Dark Archon #77 üzenetére
Eddig nem klónozgattam, azt most kezdtem el... Eddig ha lassult, vagy valami nyavalya volt, újratettem. És eredeti, Win98 óta csak eredeti Winek futnak a gépeimen. Amit meg csajnak adsz át használatra gép, azok meg rövid idő után olyan brutálisan lassulnak be, hogy még. Nem egyszeri, hanem inkább általános tapasztalat. A Cleanerek meg van, hogy több kárt okoznak, mint hasznot, futottam már bele ilyenbe korábban. Lehet, hogy most már vannak normálisak is, de ha az ember megégeti magát egyszer, akkor nem biztos, hogy ugyanazt szeretné átélni mégegyszer...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Leteszteltük a HyperX SSD sorozat 120 GB-os, kedvezőbb ár/érték arányra kihegyezett modelljét.
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fali konzol lapos tévékhez
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- WD Purple 2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest