Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
válasz
Totheground
üzenetére
Csak 15-18 dollár???
Abba gondolj bele kérlek, hogy ez a táblagép tartalomfogyasztásra van tervezve egy olyan társadalomban, ahol van is erre pénzük az embereknek.
Ez a 18 dodo valszeg 1 hét alatt bejön nekik és akkor hol van még a többi!
Az amazon okosan csinálta! Grat neki!
-
gzbotii
nagyúr
Arra kivancsi lennek, h pl ithon menyire lehetne hasznalni az amazon boltja nelkul

-
Totheground
addikt
Tekintve, hogy becslések szerint 15-18 dollárral a bekerülési ár alatt adja az Amazon a Fire-t, az az 5 millió szép kis minusz lesz. Teperhetnének kicsit a nemzetköziesített szokgáltatásokkal, hogy behozzák.
-
rainmen
aktív tag
Nem is bonyolult. Viszont ott a hátránya, hogy egy valami megy tönkre az alaplapon és az egész cserés.

-
Lilifee
tag
"1023*600"-as képernyőfelbontás nem elírás, tényleg ennyi? Kicsit furinak tűnik..
-
b4zsi-
őstag
Én egyiket se merném szétkapni, mert biztosan összerakásnál valami nem lenne patentul a helyén. Az a profi aki a Defy-t kapja szét és utána összeszereli és kipróbálja a vizes tesztet

-
atike
nagyúr
Meglepően egyszerűen szétszedhetőnek / szerelhetőnek tűnik... Nemrég cseréltem érintőpanelt egy telefonon... hááát.... nagyságrendekkel bonyolultabb volt...
Ok, tudom hogy más méret, de akkor is... 
-
gekkoXT
senior tag
Nem sok minden van benne. Illetve az a fura amikor ennél több van egy kütyüben a 21. században.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest