Hirdetés
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
MineFox54
őstag
válasz
geprombolo #120 üzenetére
Kevésbé klasszikusban:
Leo Moracchioli.
Pop - > Metal
Metal - > Acoustic
Metal - > Sima cover
átalakításokat szokott csinálni. Kicsit hülyülősre veszi, trombitától furulyáig elkezdve mindent tesz bele, természetesen az elmaradhatatlan dob és gitár mellé. -
enemi
senior tag
válasz
geprombolo #120 üzenetére
+1
-
geprombolo
őstag
Egy dologban egyet érthetünk mindnyájan: ezek a kisebb-nagyobb jutyub sztárok, akik klasszikus hangszerekkel nyomulnak (Tina Guo, Malukah, 2cellos, Harp Twins, Piano Guys, Lindsey Stirling, csak hogy párat kiemeljek), sokat tesznek azért, hogy a modern, sokszor csak ütemből álló, zenei motívumot már nem is tartalmazó divattermékek tömkelegében újraélesszék a klasszikus hangszerek és klasszikus zene szeretetét. Minden elismerésem az övék, hiszen olybá tűnhet, hogy széllel szemben vizelnek.
-
Mokó
aktív tag
Malukah....Skyrim.Vagy forditva?Mindkettő jöhet.Skyrim megy nálam mióta csak kijött zenéjét is imádom.
-
somogyib
őstag
Hát a kínai lánynak nem sok újat sikerült hozzáadni az eredeti motívumhoz. Középtájon rátapos a torzítóra és bepróbálkozik egy szólóval, de az is olyan átlagos, semmi hatása.
Talán jobb lett volna mindenféle háttérzene nélkül előadnia, úgy esetleg valami érdekesebb jött volna ki belőle.
[ Szerkesztve ]
-
kovászos
tag
Asszem ebből a témából kihoztuk amit lehetett
-
shiftac
aktív tag
Teljesen szubjektív. Szerintem nem olyan rossz, bár azt nem mondanám, hogy tetszik.
Uborkaszezon van?
-
geprombolo
őstag
válasz
#92253184 #105 üzenetére
Nem ismerem senkinek a tisztálkodási szokásait
; ami tény, hogy mindketten letettek az asztalra valamit (Tina kicsit többet). Nem vagyok zenész, nem tudok játszani semmin, sajnos (esetleg mások idegein
), így nem is tudom megítélni, hogy zeneileg melyik a jobb és miért. Nekem csak az tűnt fel, hogy a Tina klipje eltúlzott, vagy még inkább célt tévesztett (erre volt az első hsz-em). Az is igaz, hogy ezt a zenét nem lehetett volna laptop kamerája előtt garbóban eljátszani, tényleg az alma lett összehasonlítva a körtével. Nahát, én is oda lyukadtam ki, hogy a cikk nem "releváns".
Zeneileg meg? Mindketten azt adták, amit tudtak, jól csinálják, innen meg kinek a pap, kinek a paprika! Mindkettejüknek elismerésem! -
fleetcmd
tag
válasz
sad_Vamp #109 üzenetére
A GoT ebből a szempontból jobban össze van vágva, ott csak egy-két helyen tűnik fel, és csak egy kicsit.
Amúgy szerintem nem rosszak ezek a klippek, még akkor sem, ha
egy kicsitgiccsesek (ami nem igazán az én stílusom), szóval nem teljesen értek egyet a cikk szerzőjével, hogy ennyire leszólta őket. -
sad_Vamp
őstag
válasz
fleetcmd #107 üzenetére
őő, hát én végig néztem a GoT klippet és ott ezt nem vettem észre. kb 3-4 csello track van (amit én hallok legalábbis), szerintem mindent felvideozták. És ezekből vágtak össze. Szóval szinkronban van, csak nem biztos hogy mindig az előtérben levő track-et játsza. (mondom ezt úgy, hogy én hegedűn nem játszom, de gitáron picit)
-
törölt tag
-
fleetcmd
tag
válasz
#92253184 #106 üzenetére
Nézem ezeket a klippeket és azt nem tudom eldönteni, hogy egyedül engem zavar marhára, hogy az ujjainak a mozgása nincsen mindig szinkronban azzal, amit hallunk? Valószínűleg csak bevágták az adott jelenetet, mert éppen tetszett a nemtudomkinek, hogy olyan menőn hátrahajol vagy nem tudom.
Ez nem csak erre a csajra vonatkozik amúgy, de a Game of Throne-os és a Skyrim-es videójában is ez van. Vagy ez az átlagembert nem zavarja és engem is csak azért, mert játszottam hegedűn?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
geprombolo #102 üzenetére
Javíts ki ha tévedek, de úgy érzem, hogy téged főleg az zavar, hogy úgy gondolod mi szerecsent mosdatunk.
Nem szeretném védeni a csellistát, nagyrészt egyet értek veled, hogy a klip sok.
Engem inkább a cikk zavart.
Úgy van feltüntetve, mintha valami menő zenész készített volna egy gyenge feldolgozást. Miközben a háttérben levő szegény tehetség mennyivel jobbat csinált.
Itt is ezt érzem a fórumon, ha a csellista leült volna egy egy stúdióban egy garboban, akkor jobb lenne zeneileg a feldolgozás?
Tina Guo csinált egy albumot Game on! címen, ezen játékok zenéi vannak feldolgozva. Többek között a Budapesti szimfonikusokkal közösen a Tetris zenéje. Elég sok albuma van, ismert zenész. Viszont ez nem jelenti azt, hogy felvetné a pénz. Ez a klip is inkább egy kis költségvetésű munka. Szerintem jobb lenne zeneileg nézni őket. -
kovászos
tag
Jut eszembe: a kínai csajnak még a csellója is gagyi
-
kovászos
tag
Ha már cselló, akkor inkább Trónok harca.
-
geprombolo
őstag
válasz
#92253184 #94 üzenetére
Irónia is volt bőven benne, de ha már szimbolizél, akkor nem kellett volna ennyire eltúloznia az effekteket, az egésznek olyan cirkuszi felvonulás hangulata lett. Ja, hogy kínai? Az mindjárt más!
A kocka viszont igaz, de nem hiszem, hogy szemellenzős volnék.Csak simán túlzásnak érzem a klipet. De belegondolva, egy kínaitól, akinek az egész kultúrája tele van arannyal, ragyogással, csillogással, selyemmel, kicsit más megvilágításba kerül a dolog.
Halál komolyan: tud a csaj, keleti szemmel nézve a klip is a helyén van, a zene viszont hasonlíthatna jobban is az eredetijére.
És megint viccesen: rájöttem, hogy mire hasonlít a csellója: egy pörölycápára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Dragonborn jelent meg a nőiességét erőteljesen kihangsúlyozó kínai pop-csellista, Tina Guo albumán, remek giccses klip is van, tűzzel, hóval meg szarvas izékkel.
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest