- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
#16820480 #109 üzenetére
"de kétlem, hogy azzal mostál fogat"
Pedig de."közben meg tolod az olcsó(bb) street foodot"
Volt kint velunk egy tolmacs, aki elt kint par evet, O mutatott par ilyen felreesobb ettermet, ahol fillerekert lehetett kajalni, es isteni volt. Azert boven nem az utcai kaja, csak annyi, hogy nem a konkret csillivilli negyedben volt, hanem egy-ket utcaval odebb, ami Kinaban meg mindig felso-kozep kategoria, persze europai szemmel mar putri. De baj ott se volt, emberek kedvesek voltak, csak latszott, hogy ott mar nem a milliomosok laknak, hanem a feltorekvok. Persze altalaban inkabb az arany arban mert helyi nyugati kajat ettuk, vagy japant. Van az egyik ilyen sokcsillagos szallodaban a foldszinten egy japo etterem, eletem legjobb szakejat illetve szusijat ott ittam/ettem, mai napig megindul a nyalam, ha eszembe jut az a kaja, de az istennek nem jut eszembe, mi volt a hely neve. Biztos tudod, melyikre gondolok, elvileg eleg nagy nevu szalloda/kajalda.Amugy a dolog pikanteriaja, hogy egyetlen egyszer sikerult becopni egy ilyen egy bo napig tarto viharos, thunderstormos egzengeses fosast, azt pedig konkretan a helyi dominos pizzajatol. Na ott nagyon szarul voltam, egy nap ki is maradt a melobol.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vörös lobogó árnyékában feltörekvő lapkagyártók bőséges anyagi juttatásokat kínálnak annak érdekében, hogy a rátermett szakembereket magukhoz édesgessék.
- Gitáros topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AliExpress tapasztalatok
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok