Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz #16820480 #109 üzenetére

"de kétlem, hogy azzal mostál fogat"
    Pedig de. :DDD

"közben meg tolod az olcsó(bb) street foodot"
    Volt kint velunk egy tolmacs, aki elt kint par evet, O mutatott par ilyen felreesobb ettermet, ahol fillerekert lehetett kajalni, es isteni volt. Azert boven nem az utcai kaja, csak annyi, hogy nem a konkret csillivilli negyedben volt, hanem egy-ket utcaval odebb, ami Kinaban meg mindig felso-kozep kategoria, persze europai szemmel mar putri. De baj ott se volt, emberek kedvesek voltak, csak latszott, hogy ott mar nem a milliomosok laknak, hanem a feltorekvok. Persze altalaban inkabb az arany arban mert helyi nyugati kajat ettuk, vagy japant. Van az egyik ilyen sokcsillagos szallodaban a foldszinten egy japo etterem, eletem legjobb szakejat illetve szusijat ott ittam/ettem, mai napig megindul a nyalam, ha eszembe jut az a kaja, de az istennek nem jut eszembe, mi volt a hely neve. Biztos tudod, melyikre gondolok, elvileg eleg nagy nevu szalloda/kajalda.

Amugy a dolog pikanteriaja, hogy egyetlen egyszer sikerult becopni egy ilyen egy bo napig tarto viharos, thunderstormos egzengeses fosast, azt pedig konkretan a helyi dominos pizzajatol. Na ott nagyon szarul voltam, egy nap ki is maradt a melobol. :(

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák