Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Mi ezzel a gond? Lemásolod a warezoltat, aztán ha tetszik, megveszed, elismerve a belefektetett munkát.
Egyébként is ez a normális, nem? A M$ legalább korrekt, mert ott ki tudod próbálni (igaz, kevésbé is van választási lehetőséged, ha bizonyos programokat kell használnod). -
Morden24
nagyúr
Sorolhatnám, a lényeg, hogy olyat szeretnék megvenni eredetiben, amelyet normálisan megírtak, és ez lutri.
NE a kiadás napján vedd meg, hanem majd pár hét, vagy hónap múlva. Addigra kiderül, mi a stájsz - erre vagyunk ugye a fórumon
a demó megsúgom NEM jó
A demo meg a beta azért nem ugyanaz.
elvből nem vett egyetlen játékot se
Bevallom, én ezt nem értem. Ha ennyire semmibe veszi mások munkáját, akkor az köpjön rá, és ne használja.
Egy normális világban az ilyen hozzáállásért (elvből nem fizetek, de azért kell nekem) leköpnék a delikvenst. Bő nyállal.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest