- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Notebook hibák
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Mi ezzel a gond? Lemásolod a warezoltat, aztán ha tetszik, megveszed, elismerve a belefektetett munkát.
Egyébként is ez a normális, nem? A M$ legalább korrekt, mert ott ki tudod próbálni (igaz, kevésbé is van választási lehetőséged, ha bizonyos programokat kell használnod). -
Morden24
nagyúr
Sorolhatnám, a lényeg, hogy olyat szeretnék megvenni eredetiben, amelyet normálisan megírtak, és ez lutri.
NE a kiadás napján vedd meg, hanem majd pár hét, vagy hónap múlva. Addigra kiderül, mi a stájsz - erre vagyunk ugye a fórumon
a demó megsúgom NEM jó
A demo meg a beta azért nem ugyanaz.
elvből nem vett egyetlen játékot se
Bevallom, én ezt nem értem. Ha ennyire semmibe veszi mások munkáját, akkor az köpjön rá, és ne használja.
Egy normális világban az ilyen hozzáállásért (elvből nem fizetek, de azért kell nekem) leköpnék a delikvenst. Bő nyállal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest