- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Pont a RIOS engine az egyetlen, amit nem kéne piszkálni.
-
btprg
senior tag
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Látom már osztottak a tartalmi kifogásaid miatt
Én inkább azt nem értem, hogy miért zavar a "20 évvel ezelőtti" stílusú oldal? Én pont örülök neki, hogy megmaradt ez az értelmes, átlátható, letisztult fórummotor, ahelyett hogy valami 2017-es stílusú szkripthányadék lenne ami csak a legfrissebb böngészőn hajlandó működni. Vannak olyan dolgok, amik jók, és nincs értelme divatból változtatni. -
Vesporigo
aktív tag
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Úgy tűnik, eddig rossz topikokban jártál.
Nekem is előfordult, hogy nem kaptam választ a kérdésemre egy adott topikban, de a többség segítőkész és az általam szívesen látogatott részekben jó a társaság. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Rengeteg topikban járhattál.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
--------------------
Eh, #45-ben bennemaradt a typo. Brühühü.
-
hallador
addikt
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Nem tudom, én eddig bármilyen kérdést feltettem megpróbáltak segíteni. Tele van az oldal segíteni vágyó emberekkel. Az, hogy vannak kötözködő, meg magasabb öntudattal rendelkező egyének, mint amúgy azt alaphelyzetben is megkövetelné az adott szituáció, az egy dolog, meg az is, hogy kéretlenül is megjelenik a politikai meg az egyéb nem ide illő dolgok garmadája a szakfórumokban. Na de ez elkerülhetetlen a történelmünknél fogva.
Magyarországon a Prohardver fórum/topik minősége egyedül álló. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Nem jó helyen olvasgatsz akkor.
-
Ispy
nagyúr
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Hát a PH fórumánál hasznosabbat itthon nem találni, akármilyen számtech kérdés kapcsán, nem tudom te melyik fórumot olvasod...
-
atike
nagyúr
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Ha a megfelelő helyen kérdezel akkor válaszolnak nagyon is. Azaz ha pld alkalmazást keresel egy adott feladatra a telódra és kérdezel egyet a megfelelő rendszer topicjában jön a segítség. Pld. De ez a fórum legtöbb részén így van.
Nem egy adott hír kommentjei között kell kérdezni / választ várni az tuti, bár még az ilyeneknél is előfordul azért, hogy tényleges segítséget kapjon valaki (vagy épp útbaigazítást).
Szóval nem tudom milyen fórumot olvasol...

-
válasz
UnknownNoob
üzenetére
A 444 az egyetlen oldal Magyarországon, ahol komoly oknyomozó cikkek jelennek meg. Nem gyakran, de a tldr.444.hu minőségét más sajtókiadvány nem éri el itthon. Ez pártállástól függetlenül kijelenthető.
A többi része bulvár, nyilván.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Viszont nem minden felhasználó a cikkekért használja az oldalt..
Te ezért.
-
atike
nagyúr
válasz
UnknownNoob
üzenetére

-
HXY
addikt
válasz
UnknownNoob
üzenetére
Sok saját gyártású tartalom is szokott lenni. És a fordítások se egy az egyben történő fordítások, csak forrásként szokták használni. A reklám itt elfogadható és ha valami érdekel, akkor még rá is kattintok. De például az index.hu-n lévő gyakran a teljes oldalt kitakaró reklámok már nálam is kiverik a biztosítékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air M1 2020
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 3 5300U/8GB/256 GB SSD/14"/Gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én inkább azt nem értem, hogy miért zavar a "20 évvel ezelőtti" stílusú oldal? Én pont örülök neki, hogy megmaradt ez az értelmes, átlátható, letisztult fórummotor, ahelyett hogy valami 2017-es stílusú szkripthányadék lenne ami csak a legfrissebb böngészőn hajlandó működni. Vannak olyan dolgok, amik jók, és nincs értelme divatból változtatni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)