Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
válasz
TazLeacher #43 üzenetére
Mindig neki van igaza, ezt neked is tudnod kell.
-
maross
nagyúr
válasz
TazLeacher #43 üzenetére
Sose mondtam hogy nincs hibaja, csak ezt: "Nekem még mindig az xbox kinect a nagy durranas". Az nvidia 3dvision es a 3d fenyekpezop mellett a kinect az, amire elegedetten csettintettem (es meg is vettem mindharmat). wii/ps kontroller, pontosabb, gyorsabb..meh..ok, nyilvan...az eger 5600dpi-je meg még jobb, megse nyugozi le az embert. A latencyt legyurmaztak volna + egy kis szoftver update a jobb mozgasfelismereshez, es tokeletes a rendszer. Kinect 2 meg nem jo xbox360-hoz..na igazabol ez szomoritott el.
-
TazLeacher
nagyúr
Az innovációt nem vitatom. A megvalósítást annál inkább. A minősége olyan messze áll a Wii-től, hogy csak na. Próbáltam mind3at. Az elképzelés jó volt, a végeredmény kevésbé. Két nagy hibája van: pontatlan és lassú. Ez egy ilyen rendszerben elég gáz. A Wii a motion-el köröket ver rá.
Eredetileg Box-ot akartam a Kinect miatt, de miután kipróbáltam, már nem akartam.
-
maross
nagyúr
jáááj..ne mondj ilyet, mert instant hulyenek neznek. mi lehet jo es innovativ abban, hogy vegre nem kell egy cool vibratort a kezedben tartani es azzal hadonaszni, hanem egy 3d-s kamera erzekeli ot testreszedet es a helyedet a terben, amelyekkel mind iranyithatod a jatekot? ez NULLA oreg, NULLA. Magam elott latom hogy khron78 bolcsen mosolyog a wii poszterekkel dekoralt szobajaban, es szanakozik rajtad mert ennyire gyengeelmeju vagy.
-
Cassi
őstag
Időközben megjelentek a 3DS és a Wii U utódjának (Fusion DS ill. Fusion Terminal kódnéven) paraméterei:
http://gaminrealm.com/2014/01/21/nintendo-next-gen-system-specs/
Állítólag már demó-egységig jutott a Nintendo a fejlesztésben. Talán már jövöre lehet kidobni az elavult ketyerét, kedves Wii U tulajok :-O
-
szorfos
csendes tag
Én is úgy vagyok vele, hogy az új (PS4, XBOX One) generáció nem hozott semmi újat csak a csili-vili grafikát. Azt meg megkapom a meglévő PC-émtől is. Nekem a Nintendo érzés eddig kimaradt az életemből, és lehet hogy "szar" a Wii U másnak, de nekem és a fiamnak is most ez a nagy durranás, nem a PS4 (pedig ez is volt otthon pár hétig).
-
fi:zi'k
nagyúr
Egész hamar kapcsoltak.
Mióta hangoztatja ezt a sajtó? -
khron78
őstag
válasz
TazLeacher #21 üzenetére
30eFt?
Ezt hol láttad 75k egy Wii U. 130 a PS4.A Wii U viszi a Wii játékokat is. Azért 30k-val ér többet mint egy Wii. Nem rossz vétel ez.
A páromba vagyok szerelmes és nem a gépembe. Fanatikusnak se mondanám magamat.
A technikai újdonságok érdekelnek,de én pl. a PS4-ben nem látok semmi extrát a grafikán kívül, amiért nekem rohannom kéne a boltba megvenni 130k-ért. Még most is inkább a Wii U majdnem fél áron.
A játékok se 15k-ba vannak.
Ezért, ha valaki konzolt venne, annak a legjobb vétel az előző generáció. A Wii U félúton van a kettő között. -
törölt tag
válasz
TazLeacher #21 üzenetére
Nem, az emberek kilencven százaléka nem észérvek, hanem érzelmek, felindulások alapján dönt.
-
TazLeacher
nagyúr
Itt nem az örülésről van szó...itt arról van szó, hogy volt Wii-m, volt rá kb. 15 eredeti játékom és kb. olyan 150 órát toltunk bele haverokkal csak a RRR2-be...és kb. ugyan ennyit a Sports Resort-ba. Ezért viszont egy fabatkát sem adnék. Ez nem kárörvendés, hanem minden józan paraszti ésszel megáldott ember látta, hogy BUKTA lesz. Azt nem vitatom, hogy jó lenne, de minden észérv az ellen szól, hogy ilyet vegyek. 30.000 Ft-al olcsóbb, mint a mos megjelent PS4...? WTF? Alig van rá játék...a HC játékosok nem ezt veszik, Casual gépnek meg rohadt drága. (Ráadásul aki elbohóckodott a mozásérzékelővel, az nem biztos, hogy szeretne bohóckodni a tabbal is...pl. én. Casual gépnek drága, de legalább nem is jó erre a célra, mert a Wii lelkét ölték ki ebből a U-ból) Biztos van egy szűk réted, akinek bejön (pl.: Te), de sajna ez kevés ahhoz, hogy egy komplett szériát eltartson. Ráadásul akik megvették, azok se biztos, hogy most nem szabadulnának tőle...Értem én, hogy szerelmes vagy a gépedbe...nincs ezzel baj. Ezt hívják fantatizmusnak. Csak az emberek 90% észérvekkel dönt és nem érzelmi alapon.
-
kromatika
veterán
Nem jött be a népnek.Ennyi.
-
khron78
őstag
válasz
TazLeacher #17 üzenetére
Nem állt be harmadiknak maradjunk ennyiben. Elég egyedi minden téren.
Baromi jó a konzol ami nem szavatolja, hogy sikeres is. Nem az első és nem az utolsó eset.
Én megmondtam.... Örülj neki, te megmondtad. -
khron78
őstag
válasz
cskamacska #4 üzenetére
Az a baj, hogy nincs új Zelda meg új Metroid. Ha lenne nem itt tartana a gép. Elkényelmesedett a Nintendo. Azt hitték, hogy ráérnék úgy mint a Wii-nél, de ez másodszorra már nem jött be.
A sok agyatlannak meg leírom még egyszer, hogy NEM A GRAFIKA A PROBLÉMA!
A PS3 és az Xbox 360 is bőven fut még a mai napig!
A Wii az abszolút gyenge (már akkor is gyenge volt) grafikával is rekordokat döntött.
A 3DS grafikailag sokkal gyengébb mint a PS Vita és mégis jobban viszik, ahogy a DS Lite is gyengébb volt a PSP-nél.Miért?
Mert van rá ELÉG JÓ játék és tartalom!
Ennyi az oka. Nem kell itt gyártani a hülye teóriákat.
A Wii U-ra kevés játék jött/jön ki. Még kevesebb, ami csak erre a gépre van. Mariozni meg 3DS-en is lehet, nem kell hozzá Wii U.
A Zombie U miatt viszont máig nem bántam meg a vételt! A Nintendo meg nem fogja hagyni, hogy elsüllyedjen ez a gép. Ki fog jönni az új Zelda és az új Metroid, amik miatt best buy lesz a PS4 mellé.
-
TazLeacher
nagyúr
Az első híreknél megmondtam: elvesztették a casual réteget, mert elindultak a HC gamerek irányába, de azokat meg meg sem szerezték, mert ahhoz meg kevesek. Kevés a konzol, kevés a cím és ami még fontosabb: semmi nem szól a mellett, hogy Box vagy PS helyett ilyet vegyen valaki. A Wii-nek két előnye volt, ami vitathatatlan volt: az ára, és az, hogy olyan embereket ültetett a konzol elé, akik az életben nem ültek volna le játszani. A Wii U-ban egyik sincs meg.
Amikor megjelent és ezt leírtam, én voltam a köcsög flamehuszár, meg majd meglátom, és az 1080p-s felbontás...mondtam, hogy ku*va nagy bukta lesz. Nem kellett volna beállni a két nagy mellé harmadiknak. A Wii azért lett siker, mert új piacot nyitott, és nem a meglévőből próbált részesedni. Egy Wii után így elb*szni valamit igazán művészet.
-
törölt tag
-
desolator
senior tag
Jah, ezt én is így gondoltam aztán néhány éve vettem magamnak egy n64-et hogy vissza hozzam a nosztalgikus élményeimet amiket 12 évesen átéltem a 3d-s Castlevaniával meg a mission impossible-el aztán rá kellett ébrednem, hogy mai szemmel ezek a játékok már nem sok élményt tudtak nyújtani
-
Youri
veterán
kéne egy controller edition tablet nélkül...
-
szorfos
csendes tag
Tényleg tök jó is tud lenni az a gamepad (ha nem akarom a tévét használni, vagy olyan játéknál, mint pl. a Lego City Undercover), én szeretem.
Szerintem meg pont az exkluzív játékok hiányoznak. Ideje lenne igazi tényleg új húzócímeket kihozni, esetleg indie fejlesztőket megvenni maguknak. Nekem nem hiányzik a realisztikusan fröcskölő vér, vagy robbanás, inkább a játékélményre gyúrjanak, és az új kontroler igazi és poénos kihasználására. Van pár hozzám hasonló apuka, aki a 3-12 éves gyerekének megvenné ezt a gépet, ha legalább ebben a korosztályban megkerülhetetlenül jó kis cucc lenne. -
ldave
félisten
válasz
RetepNyaraB #5 üzenetére
Azért ne túlozzunk azzal a Gamepaddel, főleg ha még sose használtad
Amúgy meg én bízom benne, hogy ez a gyenge szereplés majd arra ösztönzi őket, hogy tanuljanak a hibáikból és jobban kövessék a piac változásait, persze mindent úgy, hogy megőrizzék azt, ami miatt ők a Nintendo. Sok japán cég került válsága az elmúlt évek során, és van rá példa, hogy a sok pofon ösztönzően hatott és megújultak, pl a Sony vagy a Toyota.
-
RetepNyaraB
veterán
Viszont adunk hozza egy ketkilos tabletet, amelyet kontrollernek neveztünk el es tökjol megall rajta a szobafelnyö
2in1!
Raadasul ez nem is most hir, mert mar hetek ota cikkeznek rola mindenfele. Legfeljebb Marioek most valljak be hivatalosan. Nem sajnalom öket, az a helyzet. Ilyen piaci bakit nem engedhet meg maganak manapsag senki, de egy ekkora ceg különösen nem. -
-
maross
nagyúr
"A vállalat egyszerűen csak nem tudja megszólítani őket."
Pedig probalkoznak erosen "Sziasztok sziasztok, nezzetek itt ez az 5 evvel ezelott is elavultnak szamito konzol, amit most kiadunk FEHERBEN, es itt van ra 5 exkluziv 15 evvel ezelotti jatek, uj textura pakkal, vegyetek, vigyetek!"
-
desolator
senior tag
Úgy tűnik mégis csak szükség lenne arra a hardcore rétegre és a 3rd party címekre..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat is elismerte, hogy a 9 milliós előrejelzés nem tartható.
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest