- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
XXArcAngelXX
tag
Munkahelyen van szabadidő bőven és Heroes of The Storm, SC2 streamet szoktam nézni. Mondjuk az ilyen irányú érdeklődést a twitch.tv stb igencsak fellendíti.
-
big-J
őstag
A stream-ek azért tudnak emelkedni a többiek ugyanolyan mértékű esése nélkül, mert más tevékenységgel párhuzamosan lehet hallgatni, így kapsz az életedbe extra órákat. Jómagam a gaming talkshow-ban nézem athene real talk-ját, általában vod formájában. Kőkemény cucc, ha egód van, nem maradsz meg előtte 5 percnél tovább.
-
jerry311
nagyúr
Focimeccsre is tobben jarnak, mint ahanyan aktivan rugjak is a bort.
-
Én egy ideje folyton csgo stream-et nézek, sajnos jómagam nem vagyok egy magasan képzett csgohuszár,de nagyon is leköt ha bámulom egy ismertebb játékos gameplay-ét,ezen belül értek mindent,például a case openingeket, meg hogy különböző gambling oldalakon skinekkel játszanak,például most vasárnap egy szuszra végignéztem phantoml0rd 6-7 órás stream-jét a mobilomon,az ágyon hasonfekve. Játszani max a soccer stars és canday crush,ha eszembe jutnak. Szóval így kijelenthetem hogy van valami végre amivel fej-fej mellett haladok az USA-val
-
Kékes525
félisten
Közvetítéseket én is csak akkor nézek mobilon, ha nem jutok gépközelbe. Azért a mobil képernyője elég kicsi. Ezért játszani is inkább PC-én szoktam. Habár ott se sokat.
-
.LnB
titán
Dota 2 The international-t 4napon keresztül mobilról néztem, mobilnettel. Minden rendben volt. Most már simán ott tartunk, hogy alkalmasak erre a telefonok. Persze azért önszántamból nem telefonon nézném, de nem voltam gépközelben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Gurulunk, WAZE?!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest