Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Pofás kis billentyűzetek!?
Amúgy itthon melyik boltban érdemes Razor cuccokat venni ami még emberi árakon vannak?! -
waverider
senior tag
kivételesen tetszik a Razer Arctosa, de ha már sok mindent lespóroltak róla, nem tudnák végre wireless kivitelben gyártani?
-
^Clown
addikt
Nekem bejönnek ezek a cuccok, de gyanítom, hogy magyar verzióban nem fognak megjelenni ezek a bill.-ek. Kár!
-
WolfByte
tag
Nekem nem váltak be a straight billentyűzetek serious gamerként, mindig is a beforgatott billentyűk álltak kézre. Lehet túl nagy a kezem
Próbáltam már sokmindent, de jelenleg a Logitech Wave-et érzem legkényelmesebbnek játékra. Egér terén a Logitech G9 túl rövid, kényelmetlen a fogása, Razer DeathAdder sokkal jobban támasztja a tenyeret. Csak sajnos meghalt
-
törölt tag
én sem hivatalosan tanultam hanem van egy magyar nyelvű prog, ingyenes, nah azzal nagyon gyorsan ment. egyetlen hibája, hogy néha véletlenül nem veszem észre hogy elcsúszott a kezem a gépelés közben (ritkán de előfordul) akkor a másik monitort bambulva nem veszem észre, akkor tudnak szép szavak formálódni
egyébként azért jobb valamilyen szinten a "hivatalos" tartás, mert sokkal gyorsabban lehet írni vele ha beletanulsz, tényleg félelmetes sebességet érthetsz el. persze aki nem gépel sokat annak ez nem szempont, én sajnos nagyon sokat, és nem órabérben
-
mephi666
nagyúr
válasz
#56573440 #23 üzenetére
én nem szabályosan gépelek, hanem úgy ahogy éppen kijön... hüvelykujjam kivételével szinte mindet használom, úgy ahogy éppen esik...
hüvelyket meg nagyon ritkán... megy vakon így is még 4-5deci töménnyel a fejemben is akár
nem éreztem anno késztetést, hogy szabályosan megtanuljak gépírni és így fejlődött ki... most meg már nem nagyon tudnék rajta változtatni...
akkor csak én mondtam jól a mutatóujjat...
-
Allien
veterán
Nagyon fontos, hogy az eszköz egy dolog, a mögötte lévő ember viszont fontosabb.
A Battlefield 2142-ben sokáig klánoztam, és mentünk nemzetközi warrokra. Egy idő után már észre vehető volt, hogy külön készülnek rám (is). Én voltam a klán gunshippese (mondjuk kb heli). Sokan joy-al nyomták ezt az "ipart", én meg egér+billentyűzet (Razer Diamondback+Zboard). Nem én voltam a legjobb, egyszerűen csak valszeg többet foglalkoztam vele, és kihasználtam a hardwereim kapacitását.
(azaz egér, és a bill a célnak megfelelően voltak állitva) De, eleinte én is sokat próbálgattam, amíg sikerült egy olyan beállitást megtalálni, amivel a lehető legeredményesebb lehettem.
Pontosabban, a gunship irányitásában, mert ennek hátulütője az volt, hogy mondjuk már gyalogos katonaként csapnivaló voltam, kivéve snipa, az még ment ilyen beáálitásokkal, de közelharc az esélytelen volt szinte.
-
mephi666
nagyúr
akkor középső
mind1... a lényeg, hogy meg lehet találni a jelölés miatt vakon is... nem kell neki világítani hozzá... ezt akartam kihozni ebből... amúgy spéci bill/egérre visszatérve volt ismerősöm, aki cs-zés közben szétverte a billjét, mert a birkája mindig ugyanakkor ugyanabba az ablakba állt be és fedezékből ment neki a headshot a nagykaliberű sniper-rel
ideg lett az 5. eset után és törte a billt... egy ilyen razerért viszont pedig kár lett volna...
nem csak a vas számít, hanem a tudás is... másik ismerősöm nhl2000ben allstar fokozaton simán verte new jerseyvel a detroitot úgy, hogy szaggatott a játék rendesen
-
Allien
veterán
Azért, egy egér önmagába lótúró. Kell hozzá mögé egy jó gammer, és nagyon nem mindegy, hogyan van beállitva, sokan pl a wint fel se peccselik, pedig az alapvető.
Külömben olyan, mintha egy tescos egérrel nyomatnák, max a fogása, minőség érzete más, de működésileg egy görgős egér is jobb lehet.
-
Allien
veterán
válasz
Eugene Roe #5 üzenetére
Ez ebben a formában nem igaz.
Persze, lehet, ez se lesz magyar, de pl a Zboard-ot megoldották.
-
Egzee
őstag
Szerintem a felezett magasságú gombos billek akkoris alkalmatlanak a játékra... Nem nevezném őket gamernek... A kezed lecsúszik róla, nem érzed eléggé, hogy hol vannak a billek határai stb... nekem ez a tapsztalatom...
-
mephi666
nagyúr
az összes billen az f és j billentyű meg van jelölve, hogy érzésre meg lehessen találni... aki szabályosan gépír, az ezeken tartja a mutatóujjait és innen indul ki... a numerikus részen meg az 5ös van megjelölve... telefonokon/számológépeken is az 5ös... szerintem gyakorlati haszna nem sok van... max annyi, hogy aki nem tud gépelni, az sötétben is chatelhessen
-
LonGleY
veterán
válasz
#56573440 #12 üzenetére
A vakon gombcsapkodással nincs gond, akkor van bibi, amikor a billentyűzet pozícióját sem tudom bemérni a setétben. :]
Magyar kiosztás nélkül viszont sajnos nem játszik, hiába jobb egy angolon pl. programozni. Szeretem látni is az kis ékezeteseinket, attol pedig kivagyok, amikor valaki teljesen szuksegtelennek erzi a hasznalatatukat. A gyártók megkövetelik azt a jó tízezres nagyságrendű speciális rendelést, ami miatt egyetlen értelmes/drága termék sem fog megjelenni honi karakterekkel és gombelosztással. Az OLED-es, saját ikonokkal ellátható háttérvilágításos stuffok meg a drága kategóriát is felülről súrolják, mellesleg az enter továbbra is satnya rajtuk...
-
törölt tag
válasz
mindfreak #13 üzenetére
tudom én, ez csak az én igényem lett volna, mert nekem nem játékra kellene, de strapabíró, szép, kényelmes is, és nekem ez számít. átlagos logi billeket egy év alatt gépelek kb rommá. tudom hogy a célcsoportnak más szempontjai vannak, de el tudok képzelni egy olyan változatot, ahogy már volt is ha jól tudom régen ami irodába szántak, bár az sem vezeték nélküli volt.
-
törölt tag
vagy megtanulsz teljesen vakon gépelni
fél év alatt én már az F-eket is vakon ütöm.
egyébként tényleg szépek ezek a billek, nagyon tetszik ez a laptopos kialakítás, valami ilyesmi kéne nekem is mert úgy érzem azon jelentősen gyorsabban tudok írni, és valamiért kényelmesebb is. nem kéne oda se világítás se más extra, csak vezeték ne lenne
-
Fáraó
őstag
Amikor este filmet nézek sötétben, a végén soha nem találom az F-t, vagy Alt+Entert. Ezért mondjuk jól jönne egy ilyen bill., csak picit drága. -> Marad a csetlés-botlás és az íróasztallámpa felkapcsolása.
-
Devid_81
félisten
Szépek!
-
Puma K
nagyúr
Razer Lycosa Mirror Special Edition tetszik, de az ára nem.. Egy kicsivel többért inkább veszek G15-öt azon még kijelző is van (havernál szoktam nézni game közben is
)
-
-
RexpecT
addikt
Haver is vett egy Razer billentyűzetet 15k-ért,egész kényelmes volt - aztán csak fogta magát és néha egyes billentyűkre nem reagált.Később kiderült,hogy szériahibás.Gyártsanak csak egeret,ahoz értenek...
-
Kriza
őstag
Lesz belőle magyar verzió is?
-
mindfreak
őstag
Akinek bejön ez a csillogós műanyag, annak biztos jó vétel lesz. 50/80 $ sok ezért.
-
-
]Phobos[
senior tag
Csinosak, főleg a 2. billó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Felsőkategóriás projektor eladó - Optoma Cinemax P2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest