- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Úgyse értik. Én válaszra se méltatom az ilyen IQ-betyár kommenteket.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
tag
válasz #31600896 #25 üzenetére
Ízlésről nem érdemes vitát nyitni. Van akinek ezek a minimalista, legisztult formák tetszenek, mint Varoznak és nekem, és van akinek nem.
Nem nevezném kultursznobnak azokat akiknek ez bejön, már csak azért sem, mert messziről, ismeretlenül ne minősítgessünk embereket.A Codegen házakkal meg sem dizájnban sem pedig más területen nincs egy lapon.
Az igaz, hogy az ára kissé elszaladt, de akkor mit mondjunk ezen a téren az InWin-ről [link] ?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Codegen dizájnerei átmentek a Fractalhoz.
-
Varoz
addikt
+1
Mint XL tulaj, esélyes, hogy a 7-esre fogom cserélni.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
Ez a "skandináv dizájn" nagyon unalmas és fantáziátlan. Nekem a ledekkel teli gépházak se tetszenek, de azért legyen már valami kinézete, hogy jó legyen ránézni néha. Ez amolyan bele a szekrénybe, vagy asztal alá kategória nálam. Viszont én az asztalon tartom a vasat
Fractal Design - túlárazott, felhájpolt, kultúrsznob számítógépház. -
MeszesKPT
őstag
Vízhez tökéletes házikó, nekem léghűtéshez alkalmatlan lenne. Piros pont viszont, hogy lehet üveg oldallap nélkül is venni.
-
tag
Az ára valóban érdekesen alakul. Annak idején itthon kisker áron kb 40.000 Ft. volt a Define XL. Én is kb. ennyiért vettem. Most meg több lesz mint 74.000 Ft. és erre a kisker árrést még rá sem tettem.
Szóval a dupla ár nehezen magyarázható, annyit azért nem fejlődtek ezek a házak. -
arn
félisten
en ezzel tisztaban vagyok, de az iranyzat nem az elavultsagrol szol... a define r2 is 2009es, es 90 eur volt. azert ennyit nem romlott az euro
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
De az arai hova a fenebe emelkednek?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
tag
Végre egy méltó utódja a Define XL-nek, amibe már a víz is ideálisan építhető.
-
OgreImre
senior tag
Nekem Define R6 van és hiányoztak vízhűtésnél ezek a plusz centiméterek. A következő házam ez lesz, az R6 meg megy a második géphez majd.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
DraXoN
addikt
Ízlésről vitatkozni felesleges, de szerintem ez nagyon jól sikerült.. el nem tudtam képzelni merre lehetne továbbvinni a define 6 designját, de ez "kellemes" csalódás lett.
Számomra pluszpont, ODD hely is megmaradt. Bár igaz, akkor beáldoz az ember némi felső ventilátorhelyet (igaz, én a mostani define 5ösöm esetén is zárt felső részt használok).
A zárt előlapról:
még növelték is a korábbi modellekhez képest az oldalsó rácsok méretét (kicsit), de ha agyontuningolná az ember csak ki kell nyitni az első ajtót (de maximum pár fokot jelent, ha alsó ventilátorok is vannak).Érdekes, az előd define 5 ami nekem van, jól elvan benne egy FX rendszer. Pedig a házventik minimumon mennek és merevlemezekkel is tele van pakolva.
Összességében én örülök a ház megjelenésének.
Ha gépet újítanék, vagy megtartanám a jelenlegit vagy egy utódmodellre cserélném, bár a define 6 annyira nem győzött meg (hogy kell az nekem 5ös helyett).. Ezt már jobban eltudom képzelni helyette, főleg fehér színben...Bár az ára mellbevágó generációról generációra drágábbak a modellek.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
K0vasz
aktív tag
van, aki nem szereti a hálós előlapot, mert nem tetszik neki
meg aztán ha nincs a házban 100+ TDP-s proci meg két radeon, akkor egy gyengébben szellőző ház is elég lehet, hogy ne főjjön meg odabent minden
(arról már nem is beszélve, hogy vannak házak, amik az előlap mellett, oldalt vannak hűtve egy oszlopban, és/vagy alul/felül, szóval az, hogy (kvázi) zárt az előlap, önmagában még nem jelent semmit)[ Szerkesztve ]
-
veterán
A szokásos letisztult forma semmi csicsa. Szeretem ezt a megoldást, de sokaknak ez nem jön be. Az árazása az egy kicsit mellbe vágott, de ez van.
duree54
-
sagit
veterán
Igazi alu lett végre elől? Kissebb verzióba jöhet
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Z_A_P
addikt
és alumínium előlapot kapott, utóbbit mindkét oldalon szellőzőrácsok kereteznek, ezzel is segítve a gyárilag beszerelt három darab ventilátor munkáját.
Gratulalunk ismet a zart elolap miatt
(hala az egnek hogy van rendes hazuk is: [link] )
[ Szerkesztve ]
OK
-
GodGamer5
addikt
Nagy méretű, de legalább fantáziátlan ház lett.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
macilaci78
nagyúr
Ja, a méretekkel hadilábon áll a szerző. A 240 mm-ből a képek láttán kiderül, hogy szélesség, de hogy melyik a magasság, és a mélység mérete, az nem.
A legtöbb helyen szélesség×mélység×magasság formában adják meg, de legalábbis a magasság az utolsó adat.
Amúgy szépek a házak, árban sem olyan elszálltak, de most a fene se tudja, hogy nálam elférne-e valamelyik. 250×550×550 mm hely van az asztalban, széltében nyitott, de hátul ugye kell hely a kábelek miatt.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Freiherr
őstag
Jó nagy batárok.
Back to the future
-
Avicularia
veterán
Svédben már minden típus kapható, de ez el is várható egy hazai cégtől.
[link] -
Kiskoko
tag
"- Fentre: 24 x 120 mm / 3 x 140 mm"
Jó hosszú/mély ház
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Sharkon VG7 pc ház 3db RGB ventivel/vezérlövel
- Aerocool Mirage L240 Processzor vízhűtés
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!