- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
Megnéztem vista-n, kikapcsoltam a rightmarkot, és tényleg ment a fesz lefelé továbbra is.
Maradt a haverom esete kivizsgálandó
De akkor eddig ezt tényleg rosszul tudtam, köszi a javítást.
(bár az is csak most jutott eszembe, hogy az atomos netbookom is visszaveszi a fesz-t, és ott nem fut rightmark, mivel nem támogat atomot, és ott xp van fent)
-
Yoshida
aktív tag
Akkor megnézem újból, mert még a fogymérővel is látszott pár W különbség, amikor elindítottam a rightmarkot, és a kisebb szorzóhoz kisebb feszt állítottam, mint vista-n a kiegyensúlyozott beállításnál. Haverrel pont 2-3 napja beszéltünk erről, megkérdezem milyen gép volt az. (lehet xp futott rajta, de ott is rightmark bekapcsolása után kezdett el ugrálni a fesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő