Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, sokféle törvényt hozhatnak. Olyanokat is, mint amik az 1984-ben szerepelnek.
Szemlélet kérdése az egész. Alapvetően az önvezető autó igénye, hogy azonosítsa a közlekedésben résztvevő nem-járműveket, nem az enyém. Ha a működéséhez erre van szüksége, akkor miért engem kényszerítenek valamire az autó tulajdonosa/"vezetője" helyett? Ilyen alapon az Elműt meg arra lehetne kötelezni, hogy folyamatosan rakja arrébb a villanyoszlopokat a lehajtott fejjel okostelefont nyomkodó gyalogosok biztonsága érdekében, nehogy nekimenjenek.
(Egyébként meg nem hiszem, hogy kevesebben felejtenék el magukkal vinni, mint a jelenleg is kötelező személyit, vagy forgalmit.)
-
Nekem biztosan nem lesz helyzetjelző chipem bringásként/gyalogosként. Mert kapja be az összes multi az adatéhségét.
OFFOFF: Időnként olyan gondolataim támadnak, hogy a sok összekapcsolt számítógép már rég öntudatra ébredt, és az emberiséget már csak receptornak használja. Ezért kell az élet minél nagyobb részét az internetre kötni, megosztani.
Megyek is mindjárt Gibsont olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest