Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Rickazoid #41 üzenetére
Vicces vagy. Tehát mert nálad nem megy valami, de másnál igen (és a jelek szerint rajtad kívül szinte mindenkinek, például nekem is kb. 5 sec) akkor mindenki hazudik? Én itt ülök előtte és hiszek a saját szememnek.
"A "Modern" UI-val akarok jönni és igen, a menü hiánya égbekiáltó defekt."
Neked. Másnak meg nem. Nem vagyunk egyformák. Eltelt 5 hónap és már szinte zavar a munkahelyi start menüs gép annyira megszoktam a 8-as UI-t és annak kezelését, sőt kértem is a 7-esem cseréjét. Aero Glasst pedig egyáltalán nem hiányolom, de ha valakinek csak az fáj......Pedig de jó lenne, ha nem úgy kéne összevadászni az internetről a programokat egy op.rendszerhez 2014-ben!
Lehet én használok kevés (gyárilag nem a Win-ben lévő) programot, de annak a 30-35 darabnak a nevét amiket használok nagyságrendileg ugyanannyi idő begépelnem Google-ben (már ami nem komoly fizetős program) a keresőbe, mint összevadászni őket egy Store-ban (persze tudom, hogy egy jó store-ban gyorsabb valamivel, mert "kikeresés, pipa pipa pipa, install", de nem dőlök a kardomba). Szóval ezt sem érzem akkora problémának, ráadásul átlagos használat mellett fél-egy év is eltelik mire szükségem van valamire (mert esetleg letöröltem), akkor meg megint mindegy 1-2 perc plusz, vagy mínusz, újratelepítést pedig a 7-estől kezdődően 1,5-2 évente szoktam megejteni, ilyenkor plusz 5 perc megint nem oszt, nem szoroz. A Linuxos hasonlat mondjuk ettől függetlenül igaz, az ottani csomagkezelők nagyon hatékonyak, ha valami olyasmit tudnának Win alatt is megoldani, mint például az Ubuntu féle, hogy átlag userek is szeressék és lenne benne jó sok ingyenes program, akkor biztosan nagy sikere lenne. -
BiP
nagyúr
válasz
Rickazoid #41 üzenetére
Nekem is virtuálgépben van a 8.1 (vmware), és ki vannak pucolva a metro appok, de csak ezért feltettem a weathert. A rendszer kb. fél perc alatt jön be, a weather meg ~10mp. Telepítés utáni első indítás. Nagyságrendekkel kevesebb idő.
Shutdown után második indításra OS 20mp, weather 4-5.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Intel találgatós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Renault, Dacia topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 10 64GB Wifi Karcmentes/2026.07.24.Apple Gar./Akku 100%/p4436
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest