- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
P780-ra mi most az elérhető stabil és jól üzemelő rendszer.
Most 4.4.2-es baralajbi van elvileg rajta, ehelyett kéne valami.
Egyszerű flashtools-os megoldás lenne a legjobb.
-
-
-
Csak mert kb ezt találom, ezt is én linkeltem még az S660-nál.
Nem lenne gond vele, csak a térképen Bosznia-Hercegovina van jelölve, horvát zászlóval... Vagy valami egyveleggel.Küldetés megfejtve: Boszniai Szerb Köztársaság-ban kaphatóak elvileg Lenovo mobilok. Ez újdonság.
-
Na igen, ez az ország kivétel, és a térképen se nagyon tudtam kilogikázni, mert a Lenovo-s fotón, ami anno kikerült a netre, nem volt egyértelmű a helyük.
Lövésem sincs, ha lehet Boszniában kapni, az miért van, utánanézek.
Nem az EU-s szabályok miatt csúszik, hanem mert széles a portfólió, és jelenleg nincs teljes körű nyelvi támogatás. Emellett a paletta javarésze CN, azaz belpiacos, elvétve akadnak ROW romok, amiknél elvágták a kínai szerverhozzáférést...
Ezzel meg kb azt érték el ,hogy nincs frissítés... Nem kis feladat ez sem.
szerk.: A boszniai dologról tudsz linket, mert nem találtam semmi infót.
-
-
válasz
Blue Eagle #5679 üzenetére
Mármint a frissíthetőségre értettem
-
válasz
Blue Eagle #5677 üzenetére
,akkor ez már az újkori Vibe sajátosság.
Nem tudom esetleg valaki próbálta VibeRom-mal a P780-at?Na már látom igen. Tényleg ennyit gyorsul?
-
válasz
Blue Eagle #5675 üzenetére
Mármint úgy gondoltam ,hogy az appot megnyitva az about rész alatt elvileg update-lhető a program.
De nem tudom a P780-nál ez megy-e.
-
válasz
Blue Eagle #5673 üzenetére
E-mail kliens-t nem engedi kézzel frissíteni? / ez csak kósza tipp, pár Lenovonál tapasztaltam , hogy van rá lehetőség. /
-
-
Beprobaltam az utodot, S860-as, eleg patent lett. Igaz az 1GB-os verzio, de porog rendesen.
Off-ba teszem, mert szorosan nem kapcsolodik. Teszt keszul majd rola
-
-
-
-
-
-
-
válasz
tuningtomi #520 üzenetére
Vedd meg fixen tmallbox-on és kész
-
-
válasz
gilimbgalamb #286 üzenetére
Info center merre található?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest