- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ath
senior tag
válasz
Floriska #4904 üzenetére
akkor ismételném önmagam:
ha van root jog, felteszel egy fájlkezelőt (root browser, es file manager, ami tetszik), letöltesz egy modem drivert (ezt mondjuk), megnyitod a zip-et, és bemásolod a system mappábal lévő fájlokat a megfelelő mappákba a telefonon. utána a jogosultságokat átállítod 0644-re.newsync: kell a mobile uncle tools, azon belül az engeneering mode-ban fogod megtalálni a location based servicest, ahol lehet az epo-t állítani
-
ath
senior tag
válasz
Floriska #4865 üzenetére
féltégla?
ha jól értem (bár kusza, mert twrp-nél nem emlékszem lenne lenovo felirat), akkor normál használat mellett térerő problémád van, ha twrp-ben indítod újra, az viszont nem jön be? nem értem..
ha van root jog, felteszel egy fájlkezelőt (root browser, es file manager, ami tetszik), letöltesz egy modem drivert (ezt mondjuk), megnyitod a zip-et, és bemásolod a system mappábal lévő fájlokat a megfelelő mappákba a telefonon. utána a jogosultságokat átállítod 0644-re. -
Gates8
csendes tag
válasz
Floriska #4283 üzenetére
Szia. Az én telómon ugyan ez a progi futott lecseréltem SLX-re! Azóta szépen van 2G hálózatom... sőt mondhatni jobb mint az E52-esemen. Ha ROM-ot cserélsz ajánlom ami tetszik progi azt jól jegyezd meg,hogy később újra tudd rakni a kamera programmal én is így jártam. Az nagyon tuti a gyáriba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest