Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
beteg
őstag
több, mint egy hónapja semmi hír nincs róla
Csak futni kell!
-
Janus27
tag
Kérdés: 8,10,12 magos Ivy Bridge-E alapú Xeon E5-2600 v2 szériás CPU-kat támogat ez a lap?
-
vakeszqe
csendes tag
Mindig is vágytam egy ROG-os lapra.. Lehet nekiallok fejleszteni kicsit a gepemet lassan bár maradok a 775nel asztaliban meg egy darabig
Bikes for life.
-
BlackSoft
addikt
válasz Geri Bátyó #37 üzenetére
Semmi baj nem volt az 5K-s házzal, stabil is, és kívülről szép is. Egy egyszerű gépnek tökéletes volt.
650D-vel csak az a bajom, hogy az alaplap és a gépház teteje között alig van hely. Nem lehet push and pull-ra betenni egy normális radiátort.
Én egy Silverstone TJ11-et akarok venni, igaz az kicsit más, mint a legtöbb ház, de nekem nagyon bejön. Majd abban csinálok egy rendes vízhűtést---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Geri Bátyó
addikt
válasz BlackSoft #36 üzenetére
Az utóbbi években többeknek is vettem Giga házat, de azok 8-10K-ba kerültek. Azok teljesen rendben vannak. Az olcsóbbakban már nem tudnék megbízni.
A te házválasztásod viszont nagyon rendben van! Ettől függetlenül az enyémet csak akkor cserélném le, ha pofátlanul sok fölösleges pénzem lenne."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
BlackSoft
addikt
Oké igen van pár embernek még régi minőséges háza, ami felsőtápos, de ma már nem tervezik az alkatrészeket olyan házakba, főleg a felsőkategóriát, mint ez a lap is.
(#26) Geri Bátyó: Csak mondom, hogy már 5K-ért is kapni nem is annyira vacakot, mert egy barátomnak vettem most Gigabyte házat 5ezerért és egész szilárd is meg minden.
Nekem egy 650D van most, mert ha már belülről erős a gép, akkor ne a külső legyen az amin spórol az ember.Ahogyan (#30) FiachraBán írta, igen vannak még felsőtápos házak. Például a Silverstone kínálatában. Csak azokban fordítva van az alaplap Tehát megint ugyan ott vagyunk.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
csongor6
csendes tag
A Sata portok alatt az Dual bios lehet? De rég láttam már kivehetős biost.
-
bteebi
veterán
"Hiába volt dupla áron a többi laphoz képest, az összes forintját megérte ráköltenem, annyira imádom!"
Annyi a baj ezzel, hogy minden gyorsan elavul, és ha új foglalat jön, akkor meg "dobhatod ki" az egészet. Én 40, nagyon max. 50k-nál többet nem szívesen költenék alaplapra. Ha 150k-ért vennék egy hipercsúcsszupert most, abba se menne bele a DDR4 RAM, a chipsetet se tudnám cserélni, és új procit se tudnék beletenni - szóval nagyjából annyira lenne fejleszthető, mint egy 25-30k-s "gagyi" társa, persze jóval több fícsörrel. Mondjuk ez azok után viccesen, ironikusan hangzik, hogy (nagyrészt) öt és fél éves a konfigom . Mit tesz az, ha nem gémerkedik az ember .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
lotTóni
tag
Igazán szép deszka,kifejezetten tetszik a
hátlapizé...port!....two beer or not to be....
-
Amacs
aktív tag
Nem akarok beleszólni, de én a hozzászólásban úgy értelmeztem az 5 ezret, hogy mondjuk aki új gépet rak össze házzal együtt, akkor annak még 5 ezret kellene költeni hogy ne felső tápost vegyen, hanem olyat amiben alul van.
Ha így gondolta, ezt teljesen reálisnak lehet tartani, mivel a méregdrága alaplaphoz úgyis drágább házat vesz a leendő tulajdonos, ami nagy valószínűséggel alsó tápos lesz, de ebbe a gondolatmenetbe természetesen mindenki bele fog kötni, aki felső tápos ház boldog tulajdonosa.Egyébként ezekben a jó minőségű régi házakban nincs annyi hely az alaplaptálca alatt, hogy odaférjen egy molex? Azt megértem, hogy a 10 éves minőségi codegen ( ) házamban nincs egy deka hely sem...
Végül még egy gondolat: Ne tessék házba tenni Kár lenne ennyire elrejteni!
-
AnginaP
aktív tag
Egyet értek kedves kolléga. Kinek mi éri meg ugye...
Én néhány éve vettem ROG lapot, azóta az van, és én személy szerint úgy látom, hogy az összes ráköltött forintot megérte! Hiába volt dupla áron a többi laphoz képest, az összes forintját megérte ráköltenem, annyira imádom!Indítok egy Skyrim szervert.
-
bteebi
veterán
Ááá, tutira nem lesz drága . Amúgy hatalmas tudású, szép, szimpatikus lap, de nem költenék rá 90-100k-t (vagy még többet), szóval nekem nem érné meg az árát . Amúgy kár, hogy ROG-nak vagy titulálva, engem ne gémerezzenek le, mert az szerintem olyan vérpistikés . Egyáltalán minek kellene egy gémernek ennyi SATA csatlakozó? Hogy 4-6 SSD-ből csináljon RAID0-t, mert akkor 10%-kal több lessz a heccsat?
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz BlackSoft #20 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Sokan használnak régi, de jó minőségű házat, amit nem érdemes lecserélni egy 5K-s vacakra, csak azért, hogy alsótápos legyen. Nekem most ilyen van és simán belepakolnék egy 100K-s lapot is, nem érezném bele nem illőnek.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Zimmy88
tag
válasz BlackSoft #20 üzenetére
Két dolog:
1: ötezerért alsó tápos házból is csak "nagyon budget kategóriás" van, ha 100ért veszel lapot, nem ezt veszed hozzá.
2: nem hinném hogy valakit le kell nézni/szólni azért mert felső tápos házat használ, attól még hogy régi, lehet jó (magam is egy régebbi CM házat használok több éve teljes megelégedéssel, ami mérföldekkel jobb minőség mint az általad említett 5ezres alsótápos, nincs rajta elől usb3, de csak ezért nem fogom lecserélni...)FZR2000 ®
-
megint én
őstag
"Kérnék egy jó erős feketét: ASUS Rampage IV Black Edition"
Ez lesz az új niggerem...
A régi csak mosogatni tud. -
Simi2000
tag
Nagyon mutatós az alaplap.
Csak kötözködés: De a hátlapon mennyivel jobban mutatna, ha egy sorban lenne az USB 3.0-ás aljzatok...nem így cikkcakkban
-
törölt tag
ASUS hozta ennél a ROG-os alaplapnál, amit egy Tuningos ember el is vár tőle.
Szép a kinézete is, nagyon rendben van -
BlackSoft
addikt
válasz Geri Bátyó #19 üzenetére
Hát ha 100ezerért nézel lapot, akkor csak van még 5ezer egy alsó tápelrendezéses házra, nem?
Azért a régi elrendezés már rég kihalt, új házat nem nagyon venni aminek felül van a táp, csak esetleg valami nagyon 'budget' kategóriában.---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
KAMELOT
titán
Na ilyen kéne nekem! Vagy BIG BANG X-POWER is elég lenne. Full fekete!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
CocooN-z
őstag
Lehet én nem értem, de kényelmesen hogyan dugok plusz feszkót abba az alsó molex csatlakozóba?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CoDWaW07
őstag
Azigen
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
sing1ep1ayer
őstag
Így kell ügyesen spórolni a hátlapi takarólemezen.
Na jó, viccelek. Valami hihetetlen durva ez a lap. Lassan a computeres eszköz dizájner külön szak lesz az egyetemeken.
-
kpal
nagyúr
jobb mint a sex
-
BlackSoft
addikt
válasz callmeakos #10 üzenetére
Csak Asus
-
beteg
őstag
ja. jöhettek volna vele kicsit hamarabb is.
Csak futni kell!
-
callmeakos
veterán
Egy alaplap hogy tud ilyen jól kinézni
All→M8
-
BlackSoft
addikt
Miért is? Mert fekete?
Amúgy a képen láthatóan a Republic of Gamers "dísz" a cpu foglalat és a pci-e között be van kötve egy kis kábellel, és bizonyára világít is a gépben (tuti lecserélném a ledjeit ződre )
-
beteg
őstag
Nekem elsőre az ugrott be, hogy koppintják az EVGA-t
Csak futni kell!
-
waithEard
őstag
Szép. De én már kissé unom a fekete lapokat. Jöhetnének a fehér deszkák, vga-k.
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
Angel1981
veterán
Nagyon baba!
-
Xirtam
veterán
Szokásos ASUS minőség.
-
F34R
nagyúr
csinos lapocska
-
BlackSoft
addikt
Nagyon jól néz ki Egyedül ami felkeltette a figyelmem, hogy a chipsetthűtőre miért nem került venti? Az extreme-en nem véletlenül van, kell az oda, mert nagyon melegszik.
-
rii
nagyúr
tyióhitty
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.