Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
A dokkolás ötlete jó, de a 300$ még így is kicsit sok egy amúgy átlagos monitorért.
-
sb
veterán
Ezt nem így látom.
Szerintem nagyon elterjedt a 6+2 IPS-nél is.
Belépő szinten mindenképp, de szvsz még minőségibb monitoroknál is érdemes ránézni...A valós 10 bit szerintem ritka mint a fehér holló, inkább csak Pro monitoroknál van. 8+2 már van bőven de azt is meg kell nézni.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
emlitett Dell egyebkent mukodott a celra, en egy idoben sikeresen daisychaineltem moge egy kb 2010es iMacot (1440p), aztan utobbit inkabb lepasszoltam kolleganak mert tropusi meleg lett az irodamban a nap vegere.
arra emlekszem felbontasban volt valami limitacio a savszel miatt, meg kicsit haklis volt, de mukodott.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Predatorr
őstag
Vicces!
Ha rákötök a notimra HDMI-n egy FHD monitort (de miért tenném, az van benne is, jobb), akkor marad hálózati, DP, ráadásul Type-C Tb portom is."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
sb
veterán
Csak ott TB-n jön ki a jel... és ki is fér aminek ki kell.
Bennem kb. 2-3 éve fogalmazódott meg, hogy jó lenne notit így dokkolni de reménytelennek tűnik.
- USB 3.1 Gen2 10Gbit/s: ezen nem fér ki 4K60p jel pl. Nagyobb felbontásokra így nem használható.
- Dokkolás nélkül 20Gbps-ig feltolható a DP sávszélesség, akkor megy rajta a 4K60p de nincs másra sávszélesség, LAN, USB-k, stb... Ugyanúgy több kábel kell. Kuka.És akkor jön ez a monitor aminél nekem még használhatatlanabbnak tűnik az egész.
De lehet, hogy valamit benézek...
USB 3.2 gen1 = 5Gbps
1080p60 = 3.2GbpsErre akkor hova aggatunk rá második monitort ill. milyen felbontáson? Már az is kérdés mi marad a lanra, usb-kre. (Vagy itt is 2x5 lenne? Még így is necces...)
-
dabadab
titán
DP kimenetek a monitorokon a DP 1.2 szabvány bevezetése (2013) óta előfordulnak, pl. a fél évtizede megjelen Dell U2415-ön is.
Monitorba oltott dokkoló meg az USB-C korszak óta van.DRM is theft
-
DarkChild
senior tag
Hát igen, az elég kaka
Egyébként nálunk van "normális" hazai forgalmazója a ViewSonicnak? Pár hónapja vadásztam az egyik 32 colos monitorjukra, de szinte sehol nem találtam, azon az 1-2 helyen meg ahol volt, ott csak 1 év garival, ami gyanítom, hogy nem gyári, hanem bolti...
-
ROBOTER
addikt
"teljesen átlagos specifikációkkal rendelkezik ... 6 bites ... IPS panel"
IPS + 6 bit? Az minden, csak nem átlagos. Az negatív rekord manapság.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz E.Kaufmann #2 üzenetére
Így volt bekötve a MacBook Pro-m. Egy kábelen kapta a kijelzőt, amire csatlakoztattam a vezetékes hálózatot, az USB-s eszközöket, külső vinyót. Kényelmes megoldás.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
atike
nagyúr
Új kategória született - dokkoló monitor...
Amúgy jó ötlet szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Építő/felújító topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- ArchiCAD és Artlantis topik
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest