Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
válasz távcsőves #44 üzenetére
AMD RX 570, 580 hír. Átnevezett vga, 480 Release date 29 June 2016. Nincs mit szépíteni ezen, megy a vetítés. A kicsit is tudatosabb userek, soha nem örültek az ilyen átnevezésnek, legyen szó bármely gyártóról. És a sok szellemileg visszamaradott tagok beböfögése folytatódik, ami nem trollkodás, mert komolyan is gondolják. Mintha .... emberekre vadászna a prohardver, nézettség növelésnek. NV kivételesen legalább nem hívja az új memóriás vga-t 2060-nak, de ennek megértése már szellemi tevékenységet igényel, na nem mintha épületes lett volna a hozzászólás amit előtted böfögtek fel.
[ Szerkesztve ]
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
törölt tag
És a számozás-rajongók most hátrányba kerültek egy százassal. Milyen szomorú
-
távcsőves
senior tag
válasz -Skylake- #37 üzenetére
Az emelt órajelú gtx1060-ra milyen jelzőt tartogatsz? Vérciki? Jah, wait, az is biztos AMD hibája lesz. Mért nem adtak erősebb vga-t 580 néven. Gondolom ez lesz a ph nv részleg hivatalos szöveg.
bóbalász: a mostani 480-anakon is 8pines csatlakozó van, és nem, nem kazán. Ellenben kérdezem, az új nv wunderwaffe driver hatása jelentkezett? (Arra gondolok, hogy állítolak teker végre a pacal 1060 low level apiban is, és khmm, megnőtt a fogyasztás. Ki hinné. )
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz Lord Dragon #40 üzenetére
A 8 pines 480 aka 580 bizonyára egy áramzabáló szörnyeteg lesz.
#44) távcsőves
Ám milyen igaz![ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Ez már a vég... ha nem Abu85 írja az ilyen cikkeket...
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Max abban tudok reménykedni, hogy a fogyasztás vagy legalább az ár sokkal jobb lesz.
Amúgy most belegondolva a Vegáról eddig is tudtuk, hogy nem RX 580 lesz, így sok meglepő nincs. De akkor is.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
senior tag
Hmm....a cikket olvasván ez az RX 570-580 így első hallásra egy eléggé jelentéktelenül fölösleges termékpárosnak tűnik ..... Mert ezek alapján egy RX 480 OC akár jobban fog teljesíteni mint egy RX 580
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Höhö, mi a baj? Az hogy lemasolták az intelt? TICK TOCK!
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Na elmehetnek a csillagba, ez még viccnek is gyenge.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
-Skylake-
addikt
Szo szerint SZANALMASAK.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Balrog
tag
Én dobtam +37Mhz-et az RX 480-amra és máris van RX 580-am. Gyerekek így kell 0 pénzből az eggyel újabb generációra váltani. Ennél olcsóbban már nem lehet kihozni.
[ Szerkesztve ]
Sometimes you want orange, but life gives you lemon-lime.
-
bozont
veterán
Ha közben leállítják a 400-as széria gyártását, akkor nem nem lesz itt probléma. Tök felesleges lenne 4 féle modellt, közel azonos teljesítménnyel árulni (mondjuk a 470-et sem értettem már, de mindegy). Mondjuk elvileg a fogyasztás is lejjebb megy, majd meglátjuk. Kíváncsi vagyok vajon a tuningot is jobban bírják-e majd.
-
justflash
aktív tag
Nem lehet egyszerre Ryzen is meg Vega is, na.
Még a végén versenyképesek lennének CPU és VGA fronton is...
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
Manbal
senior tag
abszolút felesleges húzás... miért nem a Vegára koncentrálnak már? Azt kellene már kiadni, nem ilyen +5%os "tuning" kártyákat
-
meci77
tag
válasz Fitzgerald #25 üzenetére
Ha lesz egy Fury szerű top kártya, a kevésbé sikerültek pedig 590 névvel lesznek eladva, akkor minden rendben, csak ne csússzon sokat, mert karácsony előtt tervezek másik kártyát, és a 970 helyett szeretnék újra egy AMD-t!
-
lavorka
aktív tag
Hát én beszarok...
Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
zovifapp111
senior tag
Szinte ugyanaz mint a 290-390, 290x-390x-nél. Időhúzás. Vagy legyen mondjuk ráncfelvart.
[ Szerkesztve ]
Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
meci77
tag
Hát ez most komoly?
Azt hittem, hogy legalább egy 1070 szintet megcéloznak az 500-as szériával.
Tisztára olyan fíling, mint a 200-ról 300-ra széria (na jó, azért itt lesz némi előrelépés, de max. 10%)...szerk.: Bocs, javítok, max 5% ...
bobalazs:
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Kommenteket még nem olvastam; Kinek másnak jutott még elsőre eszébe, hogy "Máris kezdődik az átnevezés biznisz?" 7850/270/370 --> kiváló példa a múltból...
-
dergander
addikt
Akkor majd lehet feltolni az 580-as biosokat a 480-as kártyákra és voálá!!!
-
addikt
Ha ettől olcsóbb lesz a 470/80, akkor nincs semmi problem, jöhetnek.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
AllTheBest
őstag
Ez csak azért jó, mert a 480 olcsóbb lesz Kis oc-val kb az összes 480-ból ki lehet hozni az 580 szintet, amúgy nagyon jó kártya lesz 1080p és 1440p gamingre
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
-
bryant56
aktív tag
Miért van 45 fokkal elfordítva a GPU? Ennek van valami előnye vagy csak dizájn?
-
MZperX75
addikt
Nekem tök mindegy minek hívják,hívhatnák tőlem görögdinnyének is.
Szerintem sokkal fontosabb középkategória Ár/értek aránya.
Engem nem zavar.Meg ha zavarna, akkor mit tudnék csinálni,mezítláb rúghatom a falat,nagyon fáj de semmi több.Intel ráncfelvárásai ,Nvidia csinálta ,AMD is,mindenki ,ez miért olyan különleges,mert az AMD nem teheti meg?
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
ez - így - egy vicc..
-
törölt tag
Persze, az benne van a mostaniakban is. De még ha így is lenne ilyenekért a korábban büszkén bevezetett 465/475/485 neveket kéne alkalmazni [kép], nem pedig egyből 5xx-re ugrani.
Revision:
0: first generation (lol)
5: secondTavaly hivatalossá tették az elnevezéseket, most meg saját magukat köpik szembe.
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
Új stepping kisebb fogyasztás ,5-6 órajel%pluszba ......faragtak egy kicsit rajta.
Ha az ára annyi lesz mint a 4-es RX-eknek ,akkor rendben van,470 480-es mehet olcsóbban 10-20 dollárral...
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Meglepödtünk......? Én nem
-
osztraksajt
őstag
Tehát az 570 egy szimpla átnevezés nevetséges mértékű tuninggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest