- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomacrew97
tag
Nekem az előző hulla unalom volt, szép jó, de unalmas. Ez jónak ígérkezik
-
hegti
aktív tag
képek jók,
ez az új DRM kicsit visszafogja a játékélményt -
exx
tag
Szép kép.
..és reméljük a régi élményt hozza. -
imádtam az első részt
a másodikra nem emlékszem
a harmadik meg nem tetszettképek alapján nagyon szép
-
P00By
nagyúr
A befejezett trilógiát nem kéne piszkálni...mindegy meglátjuk mi sül ki belőle!
-
hegti
aktív tag
biztos jó lesz
a remény hal meg utoljára...
most cseréltem le a háttérképet: a 4.ik képre
az első 3 megvan (Sands of Time, Warrior Within, The Two Thrones),fent a gépemen.
a 4.ik tényleg olyan rossz?
mert akkor lehet hogy kihagyom -
Ateszzero
őstag
Nem tudom, de nekem se tetszett a legutóbbi része.
A T2T még hagyján is.Azért kicsit reménykedem hogy nem csak a képek lesznek ütősek hanem maga az élmény, grafika, és a játékmenet is.Nehogy valami Ninja Blade szerű sz..ságot csináljanak nekem. -
janeko
őstag
remélem a játékba is hasonló lesz a graf, nem csak a képet tuningolták fel..
-
samfishR
senior tag
Remélem hozni fogják legalább a T2T szintjét mind bossfightok tekintetében, mindpedig "sima" gameplay alatt. Speed kill is jó lenne ha maradna, kis ügyességgel ki lehetett nyírni egyszerre 4-5 őrt, anélkül h észrevettek volna. A képek meg jól néznek ki, bár kicsit át vannak munkálva mint az Assassin's Creed 2 képei, de csak jól fog kinézni
-
TazLeacher
nagyúr
Most néztem a főoldalon a hír képét. Az a Warrior Within felírat nem kéne oda.
-
julius666
addikt
Ezek azért nagyon fotostoppolt képek, ne bízzátok el magatokat annyira
-
Beerwolf
senior tag
Szépek nagyon.
-
caizzz
senior tag
vajon tud majd úszni a főhős?
-
Gbi82
tag
Én anno végigtoltam pc-n mind a hármat ,aztán ps2-n, aztán psp-n de a 4kb fél órát volt a gépemen, nekem sem jött be.
-
JanR
addikt
Na ez mar dofi. Jobban tetszik mint az elozo
Bar eddig egyedul a SoF-ot jatszottam vegig, de akkor ezt megvarom aztan folytatom a WW-vel -
ferencka
tag
válasz
TazLeacher #5 üzenetére
Szerintem sokban befolyásolni fogja az eladást a mozifilm,mert szerintem az elég ütős lesz.
meg sokan visszasírták (köztük én is) már a régi hangulatot,grafikai megjelenítést és játékmenetet amikor megláttuk az előző alkotást.nekem ez a motor nem jön be.azért nem játszottam a Borderlands-al sem.de kinek a pap kinek a paplan.na de majd ez............
-
KG.
tag
Végre normális PoP
, a legutóbbi Cell Shaderes szemét eléggé nem hozta a sorozat színvonalát, de látom a fejlesztőknek is megjött az esze és a régi jól bevált recept szerint készül a következő, hajrá!
-
eszgé100
őstag
na ez egy remek ötlet, hogy visszahozzák a régi herceget és storyt. az utolsó PoP kb fél órát volt a gépemen, aztán ment is a levesbe, abszolút nem tudott lekötni.
-
Zolás
addikt
Na megvan az uj háttérképem
tetszetős nagyon. Minden része megvan és élmény ujrajátszani bármelyikről is legyen szó -
Sicilian
addikt
ez már végre nekem is tetszik
-
namerke
tag
Jónak ígérkezik , bár nekem bejött a legutóbbi rész látvány világa is.
-
Elég szép képeket sikerült összefaragniuk.
-
- = Zk = -
félisten
remélem lesz csinos néni ebben is
-
ferencka
tag
De utáltam az új PoP-ot,de ez már végre hozza a régi feelinget.
-
plus44
veterán
Végre, az igazi POP érzés.
-
BloodyEddie
őstag
szép
Új hozzászólás Aktív témák
ph Új képek érkeztek a játékból.
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest