- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.s.j.goku
tag
Hát igen valszeg 60 k lecc az ára,de akkor is inkább ez mint egy 5770 50k-ért,vagy többért.
Ezzel valszeg megduplázom a 8800 GT teljesitményét.
Reméljük lesz kicsi árverseny,mert különben hoppon maradok. -
PNagy
csendes tag
válasz
s.s.j.goku #148 üzenetére
Abban ne reménykedj, hogy jó ára lesz. Ha a GTX465 árához viszonyítod, akkor mire itthon a boltokba kerül a 768M változat, úgy 60.000 Ft lesz az ára. Viszont még így is elgondolkodtató, mert a referencia 5770-esek ára meg 50.000. Ez a kártya pedig - ha hinni lehet a Gigabyte prezentációnak - majdnem az 5830 teljesítményét tudja.
-
s.s.j.goku
tag
Hát jó lenne végre valami jó teszt és hazai ár a kártyához,mert a 8800 GT-m megérte a nyugdíjas kort. Egyszerűen nincs olyan középkategóriás kártya amire érdemes lenne cserélni.Majdnem vettem 5770 Hawk-ot de pont felment az ára 50 fölé.Vicc!!!!!!
Na majd hátha ez megváltó lesz,mint anno az én karim is volt. -
PNagy
csendes tag
Gigabyte prezentáció a 768MB memóriával szerelt GTX 460 teljesítményéről:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=255160
-
PNagy
csendes tag
Egy török oldal nem hivatalos információi szerint az NVidia a 768MB-os verzió árát 199$-ra, az 1GB-osét 229$-ra állítja be, az előre kiszivárgott 230$ és 250$ helyett. Így a kisebbik verzió, amelynek a teljesítményét az 5770 és az 5830 közé (inkább ehhez közelebb) várják, jó vételnek számíthat.
-
partyphoto
tag
megjelenés: 1 hét múlva kb 210 Euro-s áron
-
NFree
addikt
válasz
Black Dragon #143 üzenetére
Uhh veszek gyorsan 2-őt s meg van oldva a nyugdíjam
Más
Egyébként még mindíg semmi hír ? Nem júliusra igérték a startot, ienkor már kint szokott lenni egy két emberkénél tesztre egy két darab nem?
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Black Dragon #141 üzenetére
persze hogy az
-
Quan-Chi
őstag
válasz
Black Dragon #139 üzenetére
vagy egy EVGA FTW
-
Black Dragon
addikt
válasz
partyphoto #137 üzenetére
de abból egy jó kis gigabyte soc edition.
Az tényleg tuti jo vétel. -
Quan-Chi
őstag
válasz
partyphoto #137 üzenetére
jelenleg a legjobb vétel szerintem
-
Quan-Chi
őstag
válasz
partyphoto #133 üzenetére
én egyik haveromnak vettem GreatGodzi -tól 5770-et XFX-től 38K-ért annyit épp megért neki ! bár én annyiból inkább egy GTX260-at vettem volna
-
partyphoto
tag
félretettem pár gémet, majd előveszem őket amikor lesz értelme - elvből nem veszek 100K-ért semmilyen műanyagdarabot, bármit is tudjon
szerintem fél év múlva igenis érzekelni fogjuk a jótékony hatását a GTX 460-nak mégha nem is lesz nagy durranás.... de legalább valami mozdul, mert hónapok óta látható hogy az Ati emel, a forint meg gyengül.... és lassan tényleg elérte a HD5850 toxic a 100e-es árat
ritkán mondok ilyet, de hajrá FERMI! -
NFree
addikt
válasz
partyphoto #133 üzenetére
Attól tartok , hogy sajna ezek a karik sztem olyan 60k körül fognak mozogni , így igazán sajnos az állóvízre nem lesznek hatással, amitől rendesen kiver a víz engem is
felháborít hogy 30-40k körül nincs ugymond csak kicsi kari legyen nv vagy ati
Kivéve a ph-s bazárokat , habár ott is elkelne egy kis árcsökkenés , de ez van ezt engedi a piac a rossebbe
-
NFree
addikt
Hi, nem tudjátok nem szivárgott még ki valami teszt ezekről a 460-k ról
-
manoarc
senior tag
válasz
partyphoto #127 üzenetére
A próféta szóljon belőled! Kíváncsian várom, mert az 5ös széria nem lett a kedvencem
-
Quan-Chi
őstag
válasz
partyphoto #124 üzenetére
szerintem most az ATI-ék is csúsznak 1 kicsit ... semmi hír de még csak terv sincs a 6-os szériáról , vagy nagyon csendben dolgoznak vagy még el se kezdték
-
válasz
partyphoto #120 üzenetére
Úgy tudtam, a 6xxx már szeptemberben megjön.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
partyphoto #120 üzenetére
nekem szerencsére nem sürgős az árverseny, nagyon jókor vettem GTX275 -öt azzal bőven nagyon sokáig kihúzom még
-
partyphoto
tag
válasz
Jim Tonic #118 üzenetére
Nvidia csak pár dollárral lötte be a ref. 5850 alá a GTX460-at, ezért semmilyen árcsökkenést nem fog okozni - amivel ki is van a t.köm
rendesen
ha kijön az Evergreen update, tippre január - február környékére várok egy kiadós árcsökkenést... addig az AMD 10-15% drágábban adja majd a 6xxx-et, de ismételten ne legyen igazam
-
Jobban örülnék én is, ha csendes, olcsó, TrueHD hangot továbbító kártyákat dobálnának. Főleg a 25-35e-s kategóriában.
Örököltem egy GTS250-et, amitől AMD-párti lévén folyamatosan meg akartam szabadulni. Most mégis inkább hűtőt veszek, mert a hangja viszont az agyamra megy. A V6-os dízelem csendesebb. Megmarad, mert a 5750 alig gyorsabb nála. 5850-re pályázok, és azt várom, hogy megérkezik abba a kategóriába valami ütős Fermi. Különben csak a 6xxx fogja lenyomni az 5850 árát. -
kpal
nagyúr
Én akármennyire is Nvidia-s vagyok valahogy nem tetszenek sehogysem az uj GTX-ek.
-
Örülnék, ha ez letolná az 5850 árait is.
-
FRENK1988
veterán
válasz
partyphoto #113 üzenetére
és tán volt már egy találgatásos cikk az iponon, hogy a gf104 ből csinálják a GTX485 ami teljes CUDA mag aktív lesz. Cserébe lesz 2x8pin
-
ufocsalad
tag
Láma vagyok: most a 465 gf100 a 460 gf104-es? akkor most merre van az előre?
-
Giot
addikt
Nem is tűnik nagynak.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
FRENK1988 #107 üzenetére
Ha viszont árban nem lesz versenyképes, mint ahogy az 5830 sem versenyképes, akkor ez a kártya sem fog sok bevételt hozni nekik, amire gondolom szükségük lenne. Nekem pl. egy középkategóriás DX11-es kártya kellene. Az 5770 még gyenge, egy CF-es 5750 páros meg drága, ahogy az 5850 is. Az 5830 meg túl drága a teljesítményéhez képest, szóval az lenne most a legrosszabb megoldás. Nvidiából meg nincs elérhető DX11 kártya. A 470-480GTX nem az én kategóriám.
-
Árversenyt!
Most! -
Tigerclaw
nagyúr
Én bízom abban, hogy ezzel árversenybe fog kezdeni az nvidia. Ha nem így lesz, akkor le is húzhatja a rolót. Eleve már rengetegen átálltak kényszerből a piros oldalra, mert nem tudták kivárni, hogy az nvidia versenyképes kártyát dobjon piacra,.... a maradék kiváró pedig tudja, hogy küszöbön áll az ati következő szériája. Ilyenkor már csak amiatt vesznek videokártyát az emberek, ha valami best buy kerül a piacra. Most nem elég egy középkategóriás DX11 kártya, most egy olyan kártya kell, ami kiüti az 5830-at.
-
zoltanz
nagyúr
Remélem árban versenyképes lesz. A fogyasztása nem kevés, vagy a tuningra készítik fel őket (talán így jó vétel lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A reményteli GF104-es lapkát alkalmazó versenyző két változatban lesz kapható.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest