Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
válasz
Keeperv85 #73 üzenetére
Gondolom nem is volt Jailbreakel-ve ami gubancot okozhatott.
Nekem nem volt semmi ilyesmi gondom még az 5-ön.
Villámgyorsan indul és fut minden alkalmazás . Tényleg ahogy azt kell neki !
Mondjuk az 1 napi lemerülésből kíváncsi lennék rá ,hogy mi a valós energiamennyiség ami ténylegesen a használatához kell...
A többi pedig , ahogy írtad is..amiről nem tudunk az nem fáj ! -
x1port
addikt
válasz
Keeperv85 #65 üzenetére
Olvasgattam a kis "vitátokat" , de hívjuk inkább eszmecserének ..ebben az esetben abszolút Neked van igazad , de....
Ez csak egy kis program.
Oké, ha feltelepíted kémkedik.
Gondolom olyan pitiáner módon,hogy már-már jelentéktelen kategória.
Sokkal durvább appokknál , mint pl Gmail..Facebook ezt benyeljük mert ugye hozzánk nőtt , használjuk.
És azért ezek nem gyengén nyomják az infót a telefonunkról.Pl. facebook messenger . nincs kijelentkezés opció !
Ezt valahol megemlítik nekünk a telepítés előtt?
Elolvasom az EULA-t oké..elfogadom.. de az ,hogy nem léphetek ki belőle csak ha törlöm ?!
És tegyük fel így is teszek , kitörlöm a fenébe.. , de ki tudja mit hagy maga mögött a rendszeren ami a háttérben ugyanúgy szolgáltatja az adatokat a telefonomról ?!Másrészt pedig szerintem már ott aláírjuk a "halálos ítéletünket" amikor első bekapcsolás után megadjuk a Gmail-es azonosítónkat és netre megyünk.
Innentől kezdve folyik a titkos adatküldés a háttérben.
Nem kell ehhez zseblámpa vagy menstruációs alkalmazás.. -
x1port
addikt
válasz
Keeperv85 #29 üzenetére
Viszont ha nem olyan nagy az adatcsomag , akkor nem olyan nagy a kémkedés mértéke sem.
Gondolok itt arra , hogy ezek szerint nem küldözgeti a telefonon lévő média tartalmakat tovább.Szerintem hasznos ötlet lenne a Google-től ha valahogy ketté osztaná a play áruházat.
Lenne egy szigorúan ellenőrzött és egy szabadon használható része ahol a hobbi "szoftverfejlesztők garázdálkodhatnak". -
x1port
addikt
válasz
Keeperv85 #26 üzenetére
Nem is ezzel van a gond , hogy kémkedik ..nagy titkolni valóm nekem sincs és ahogy írod , kvázi "kihagy" a folyamatból.
De ez a háttérben gondolom nem kevés adatforgalmat generál , ráadásul a kémkedése memória és energia igényes.
Aztán csak pislogunk,hogy mitől lassult be a telefonunk és mitől merül jobban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest