- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Nem akkora gaz az ha lappal együt van a proci..nekem tetszik persze csak akkor ha olcsobb lesz emiatt a gyartasa es ezt az arakban is latjuk majd..
Alapozom ezt arra hogy a regebbi gepem ami athlon 64 x2es rendszer 2gb rammal siman kb ugyanolyan hasznalati ertekü netre filmre kb mint az uj gepem ami sandy i5 ös.
Na persze nem munkara hasznalom hanem csak altalanos hetköznapi dolgokra net film casual gamek szoval amire az emberek 90szazaleka pc-t hasznal..stb. Ebböl kiindulva szerintem ha pl egy egybetokozott i5 erösebb cpu+lap kombot vesz az ember par evig nem erdemes egyebkent se cserelni a cput utana meg mar inkbb nextgen-t eri megvenni.
Még a jonéhany éves 1.gen core i5 650 is böven sok a legtöbb embernek, söt egy core2 quad q9600 teljesitmenye is böven elég még mindig, nem beszélve az ugyancsak regebbi x58 platformrol.
Szerény véleményem szerint nem nagy problema ha nem lesz szabad tokozas a lényeg az hogy mindez árazásban is lathato legyen.[ Szerkesztve ]
-
vinibali
őstag
jó kis hosszúkás lapka lesz.
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
i-sti
senior tag
Hat en nem neveznem a 2500K-at "nepprocesszornak".
En is olvastam a pletykat. Szerintem a Celeron es Pentium szeriat fogja alaplapba integralni, es az i sorozat (3-5-7) marad kulon tokozassal. Talan lesznek majd gyengebb i3asok integralva vagy esetleg az egesz szeria?! De nem hinnem, hogy az i5 es i7et is integralna.Novum Forum Siculorum
-
MongolZ
addikt
Jól látom, hogy a Trinityhez hasonlítva még mindig jóval kisebb az IGP területe?
-
lemusz
addikt
Deriválni kellene már, nem integrálni agyba főbe.
-
Segal
veterán
Mai mindenre mindent integrálós világunkba sajnos nagyon is valószínűnek tartom hogy bekövetkezik.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
fatallerror
addikt
épp ezért gyanús ez nekem de lehet ez a hackelés is fejlődik xD de nem kéne adathordozót bevinni ide meg nem kéne hálózaton lennie a gépnek és akkor nem lennének kémfotók...
bár nem tudom ez mennyire valós, lehet h abu csinálta#5) adamssss: ezt már közleményben tagadta az intel
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
Szerintetek mennyire igaz az a pletyka, hogy ez lesz az utolsó "szabad" tokozású cpu? A későbbiek már integrálva jönnének a lappal.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Angel1981
veterán
válasz fatallerror #1 üzenetére
De ez végre tényleg egy jó minőségű "kémfotó", nem egy elmosott 320*240-es felvétel!
-
mghltm
addikt
kicsit megtevesztett a cim. a kepessegbol szamokra es meresi adatokra szamitottam. a belso felepites szerintem helyesebb lenne.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
fatallerror
addikt
mostanában minden kiszivárog....és 1 részük tényleg valódi. vajon ez tényleg így lesz e
don't tell me what i can't do!