Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attila9988

őstag

válasz ripla #288 üzenetére

Én nem vagyok "gamer", de még hasonló sem... viszont a mostani e3 -at megnéztem, és volt ott egyetlen program, ami miatt talán még én is hajlandó lennék venni egy ps4 -et, legfeljebb eladom utána. De csak egyetlen egy ilyen volt... és még azt sem tudni mikor jelenik meg.

Valójában a konzol egy hatalmas lehúzás. Az eszköz bekerülési költsége alacsony, de épp ez a lényeg. Vedd csak meg a gépet, és regisztrálj, mert utána már bármikor le lehet venni rólad annyi pénzt, amennyit éppen szeretnének. A rendszer zárt, tehát az árak fix -ek. Ps plus előfizetés nélkül még multi sincs, szóval hiába veszed meg a neked tetsző multiplayer címet, játszani csak akkor tudsz vele, ha előfizetsz a ps plus -ra. Persze lehet olyanokat mondani hogy "deazzaljönnekextraleárazások", vagy hogy "adnakhavontakétjátékot"... de ezzel mit sem érek, ha eleve ki kell fizetnem a leárazásokon elbukott hasznot, (és nem is biztos hogy azok a programok kellenek nekem) valamint ha a havi játékok sem kellenek. A kiesett hónapokat meg elbuktad...
    Arról ne is beszéljünk, hogy a játékok árai átlagban magasabbak. Amit a konzol eladásokon buknak, azt masszívan behajtják rajtad később.

Pc -vel ezek a problémák nem léteznek. Pc -n senki nem mer fizetős multiplayer szolgáltatást indítani, mert a rendszer nyitott, és lesz 10 másik vállalat, aki azonnal ráugrik a csalódott tömegre. Itt ezt nem lehet megtenni. Az online üzletek árai sem szállhatnak el, mert szintén lesz 10 másik shop, ami felszívja a vásárlókat, jobb ajánlattal. Ha nem tetszik az egyik shop, elmegyek egy másikba.

Érv szokott még lenni a használt játék, hogy "dehátkonzoloneladhatod"... igen, ebben a generációban még eladhatod. DE... pc -n a sokkal kedvezőbb árazás miatt el sem akarod adni, mert olyan áron veszed, amilyenen konzolon még használtban sem lesz soha, így megtarthatod. És nem 5 évig a generációváltásig, hanem mondjuk örökre...

Új hozzászólás Aktív témák