- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Mindenkinek boldog nyulat!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
boeing
őstag
Boldog nyulat mindenkinek.
-
szab.tam
nagyúr
miből gondolod, hogy csak volt?
egyébként nem. csak humán erőforrás menedzser. így ki lehetne rúgni pár embert cégnél. ööö. azaz opimalizáni lehetne a hatékonyságot. már megint elfelejtettem, hogyan kell érthetően fogalmazni.
a munkarendhez való érdekes adalék. svédek kemény melóval kikísérletezték, azaz tudományosan bebizonyították, hgy 6 napi munka, és utána 1 napi pihenésnél lesz az emberi tevékenység, munka az össz termelt mennyiséget tekintve a leghatékonyabb. pl. a 10+1 alatt ugyan l több munkaórát dolgoztak, de mégis rosszabb hatékonysággal.
bravo. ezt a 6+1-es optimális munkarendet mintha már egyszer valahol régen leírták volna...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
jimmy399
senior tag
Kellemes azért a húsvét, mert ismét egy olyan nap, amikor nem kell dolgozni. Keveseknek adatik meg, hogy örömmel dolgozhasson. Szerintem.
Bár szerintem nem lenne egy rossz ötlet, hogy törvénybe foglalnák, hogy csak december 25-26 lenne az egyetlen ünnep az évben, az összes többin meg ugyan úgy kellene dolgozni, mint bármelyik másik napon. Így sok nappal nőne a produktív termelés.
--- N/A ---
-
xlife11
senior tag
Frohe Ostern liebe PH!
-
Tomcat
őstag
Viszont kívánom az egész PH! csapatnak és egyben minden fórumozónak is!
Tomcat
-
szab.tam
nagyúr
válasz kleinguru #35 üzenetére
az lett volna, ha fejjel lefelé fel tudom melegíteni....
hjah. régi szép idők.
kéne megint valamit barkácsolnom. (a kellemes húsvét jegyében...)aláírásodra:
[link][ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
subaruwrc
félisten
viszont !
-
Mercutio_
félisten
-
szab.tam
nagyúr
igen. hát ezekről a dolgokról is megvan az általnos véleményem, de mivel az egyáltalán nem kellemes, így duplán topic off lenne.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tüsszentésre:
Más testi folyamatokkal ellentétben a tüsszentésnek szinte minden népcsoport különleges elentőséget tulajdonít. Több kultúrában kedvező, illetve baljós jóslatokat kapcsoltak és kapcsolnak hozzá, függően a tüsszentés helyétől és idejétől is. Az ókori rómaiknál például az esti tüsszentés szerencsét, míg a reggeli szerencsétlenséget jelzett. Más népek szerint ha tüsszentés közben balra fordulunk, az rossz jel, de jobbra tüsszenteni jót jelent. Kínában nem csukláskor, hanem tüsszentéskor hiszik úgy, hogy valaki épp emlegeti az embert. Magyarországon a mai napig mondják, hogy ha valamire rátüsszentenek, az igaz. Ezzel a szemben a perzsáknál egy tüsszentés épp azt jelzi, hogy amit az ember csinál, jobb ha abbahagyja, ugyanakkor két tüsszentés már megerősítése az aktuális elhatározásnak vagy cseledetnek. Sok helyütt úgy tartották, hogy tüsszentéskor kis időre eltávozik a lélek a testből, ezért kell jókívánságokkal (pl. egészségedre!) mihamarabb visszaterelni.
⭐ Stella
-
ch003067
addikt
-
Mercutio_
félisten
Szerintem ez a nyuszi jobban bejön
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
szab.tam
nagyúr
valaki elgondolkodott már azon, hogy milyen a kellemes húsvét?
a kellemes szó és a húsvét, legalábbis ami akkor történt, köszönő viszonyban sincs egymással.
nem fejtem ki bővebben, mert a vallási topic-ba való on módon.csak rá akartam világítani a tartalmi értékére a mondatnak. kb. annyi, mint a tüsszentésre rávágni, hogy "egészségedre!"
megszokásból, illendőségből hajtogatjuk, már-már monoton módon, de azon nem gondolkodunk el, hogy voltaképp miért mondjuk. csak úgy. mert így szokták...egy welness lehet kellemes. a húsvétnak nem annak kéne lennie...
mint ahogy a teszkó bemondója is a felhívás után további kellemes vásárlást kíván. én a vásárlás végére nem az élvezettől aléltan akarok kiszédülni a fotocellás ajtón, hanem teli kosárral. ne kellemes, hanem eredményes vásárlást kívánjon...
én áldott húsvétot kívánok inkább...
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Viszont kívánom
Finn the human
-
ch003067
addikt
Köszönjük szépen, viszont kívánom
-
Arcképgyáros
nektek is happy eastert
-
kpal
nagyúr
Kellemest mindenkinek
-
Anfänger
őstag
Danke! Frohe Ostern für alle!
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
-
Gyufaaa
veterán
Viszont!
-
Logen88
aktív tag
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden PH!-snak!
The Last of Us is a masterpiece.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönjük szépen és viszont kívánjuk
"Ne edd a nyulat hanem simogassad"
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
XtremLor
őstag
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
clippy
tag
Én is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok.. sok locsolót a hölgyeknek és sok pálinkát az "uraknak"
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Black Dragon
addikt
Boldog nyulat mindenkinek.
-
petata
őstag
Viszont, nektek is!
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kellemes húsvétot és tojás hardverekben gazdag locsolkodást mindenkinek!
⭐ Stella
-
Gude
senior tag
válasz callmeakos #5 üzenetére
Hardverekben gazdag nyulat mindenkinek!A hölgyeknek + még sok locsolót
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Boldog nyulat mindenkinek
All→M8
-
Amarth
aktív tag
Nektek is!
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Apika
addikt
Köszi! Én is kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok minden PH!-s munkatársnak!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ViiiiktorOC #1 üzenetére
Mi van az eszterrel?
Miért kell mindent elrontani, ami esetleg szép magyar is lehet?!
Amúgy köszi ph! Nektek is sok piros tojást! (persze nem egy tökönrúgás után )
[ Szerkesztve ]
-
ViiiiktorOC
senior tag
Happy Easter minden PH!-snak!!!
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla