- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
A cégnek jó volt, az biztos. Egyhamar nem lesz kész a cucc, abban biztos lehetsz.
Engem speciel iszonyatosan frusztrált, hogy szándékosan kell fost kiadnom a kezeim közül.
Pláne, hogy ilyen téren idegesítő módon maximalista tudok lenni, abszolút nem ritka, hogy egy pull requestet többször visszadobok. Amíg nem felel meg a kollégák szerint is sokszor már elviselhetetlenül aprólékos, idegesítő szintnek amit elvárok, addig nem megy be a kódba és kész. Olyan szinten, hogy amikor a főnök (team leader) jött oda, hogy általában egyetért velem, de ez most rohadt sürgős lenne, neki is megmondtam, hogy akkor vagy segítsen az arcnak, vagy segítek én és akkor Ő merge-eli be, de én nem vagyok rá hajlandó.
Cserébe vissza is ezt várom, ha én küldök be valamit, az is legyen ilyen irritálóan aprólékosan átnézve, mert csak így lehet biztos, hogy nem megy be fos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest