- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A cégnek jó volt, az biztos. Egyhamar nem lesz kész a cucc, abban biztos lehetsz.

Engem speciel iszonyatosan frusztrált, hogy szándékosan kell fost kiadnom a kezeim közül.
Pláne, hogy ilyen téren idegesítő módon maximalista tudok lenni, abszolút nem ritka, hogy egy pull requestet többször visszadobok. Amíg nem felel meg a kollégák szerint is sokszor már elviselhetetlenül aprólékos, idegesítő szintnek amit elvárok, addig nem megy be a kódba és kész. Olyan szinten, hogy amikor a főnök (team leader) jött oda, hogy általában egyetért velem, de ez most rohadt sürgős lenne, neki is megmondtam, hogy akkor vagy segítsen az arcnak, vagy segítek én és akkor Ő merge-eli be, de én nem vagyok rá hajlandó.
Cserébe vissza is ezt várom, ha én küldök be valamit, az is legyen ilyen irritálóan aprólékosan átnézve, mert csak így lehet biztos, hogy nem megy be fos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest