- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- OLED TV topic
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- LG LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
A cégnek jó volt, az biztos. Egyhamar nem lesz kész a cucc, abban biztos lehetsz.
Engem speciel iszonyatosan frusztrált, hogy szándékosan kell fost kiadnom a kezeim közül.
Pláne, hogy ilyen téren idegesítő módon maximalista tudok lenni, abszolút nem ritka, hogy egy pull requestet többször visszadobok. Amíg nem felel meg a kollégák szerint is sokszor már elviselhetetlenül aprólékos, idegesítő szintnek amit elvárok, addig nem megy be a kódba és kész. Olyan szinten, hogy amikor a főnök (team leader) jött oda, hogy általában egyetért velem, de ez most rohadt sürgős lenne, neki is megmondtam, hogy akkor vagy segítsen az arcnak, vagy segítek én és akkor Ő merge-eli be, de én nem vagyok rá hajlandó.
Cserébe vissza is ezt várom, ha én küldök be valamit, az is legyen ilyen irritálóan aprólékosan átnézve, mert csak így lehet biztos, hogy nem megy be fos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Linux kezdőknek
- Wise (ex-TransferWise)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest