Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
doongoo #1553 üzenetére
Bár sok mindentől függ, de általánosságban igaz, hogy 100% arabica savanyú és szinte egyáltalán nem keserű, 100% robusta meg egyáltalán nem savanyú, viszont keserű. Nyilván amikor keverik, akkor keveréstől függ az arány
Cafeland-nek van különböző arányú verziói (100% robusta, 50-50% arabica-robusta, 30-70% arabica-robusta, 100% arabica), szóval aki szeretne kísérletezni ezeken jól össze lehet hasonlítani, mert az arányokon kívül más eltérés nincs közöttük.
-
azbest
félisten
igen, az eredetiben van egy plusz fólia, amit a megnövekedett nyomás szakít át, gondolom, annak a hangját hallani. Itt egyvidó amiben szétszednek egy ilyet: [link]
Azért is folyik még egy kicsit leállás után az ilyen, mert még nyomás van a kapszulában.Egyébként úgy látom a nagy tescoban sokféle eredeti kapszula van, persze nem olcsón. Láttam boundit és hoztam lungót meg grandét. De amin meglepődtem, hogy van valami extra hosszú fajta is, Preludio , ami 7 + 2 pálcikás . Eddig észre sem vettem, hogy ilyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest