- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimabue
tag
Nincs semmi gond azokkal a refhűtőkkel. EVGA-nál sem hülyegyerekek fociznak. Mondom ezt úgy, hogy volt Twin Frozr-es Msi kártyám is. Ventiszabályzás nélkül terhelésnél visított az is, mint a vett malac. Az eddigi EVGA refkártyákat szépen be tudtam lőni 30-60%-os fordulat közé (mondjuk engem az nem érdekel, hogy játék közben 70-80 fokos lesz a cucc).
-
Megértem,és nem tagadom. De úgy tudom,hogy csak játékok alatt jön meg a hangja,ami engem nem érint meg,akkor úgyis játszom. De ha halkság a lényeg,akkor Asus,vagy MSI ,ezekről a hűtőkről tutira tudom,hogy halkak és egyben hatékonyak is.
A többi gyártóval sajna nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártók igen egyedi megoládsokkal álltak elő, így mindenki megtalálhatja a számításainak megfelelőt.
- Hobby elektronika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Last Epoch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Yettel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest