Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
de jól elvagytok
szerintem is nagyon jó a cloud mert ha:
- elmegy a net továbbra is nézhetem a filmet
- elszáll a szolgáltató nézhetem a filmet
- elszáll a felhő szolgáltató és elérhetem az adataimat hiszen....
- elszáll az isp és továbbra is elérhetem az adataimat hiszen...
- elfogy a tárhely máshol is van még bővenSzarkazmus power... de most komolyan az utóbbi időben romlott el bárkinél is HDD???
Egy dolog a lényeg, hogy működjön aminek működnie kell (-ene). Ment az a szar, vagy nem ment?
Ennyi a lényeg semmi több, aki a pénzt adja az nagy ívben leszarja miért nem működik az a valami Ő csak azt látja hogy nincs amiért fizet. Ez nem IT téma, ez gazdasági téma.Na mindegy, az amazon majd fizet egy halom kötbért Ti meg továbbra is azt harsogjátok majd hogy sokkal jobb a cloud megoldást mint egy tetves pendrive vagy vinyó
A kis jogi irodát vagy könyvelő céget is csak addig fogja az alacsony havidíj nyugtatni storage vásárlás helyett, amíg egy fontos tárgyalás előtt elérhetetlenné válik minden adat mert "sorry, out of order".
Új hozzászólás Aktív témák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest