Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Én mióta bejött ez a "fekete színű legyen minden" mánia (tán a 2000' évek eleje felé) nem értem és hangoztatom, hogy mennyire ésszerűbbek voltak még a kissé sötétebb szürke alapszínű billentyűzetek is.
De ezt kb. minden billentyűzetes hír kapcsán elmondhatom (és ha úgy jön, akkor el is fogom ), mert kb. 99% hogy a billentyűk színe fekete.Kellene valami "billencsahsználó közösségi" Word Wide összefogás, valami online felméréssel, amit a gyártók rövidlátó szemüvegére lehetne a végén akasztani, hogy végre szokjanak le erről a hülyeségről .
-
SunMount3r
nagyúr
válasz #56573440 #13 üzenetére
Nekem pl. amiket felsoroltál egy se kéne, hanem egyszerűen csak jobban, kényelmesebben, pontosabban, hibamentesebben és így gyorsabban akarok gépelni. Ha pedig jók az eddigi információim, minderre szintén alkalmasabb egy jó mecha, mint a membrános, mert jobban "érzed" magának a gépelésnek a folyamatát is.
-
SunMount3r
nagyúr
Amúgy ez a Kailh kapcsoló mennyire előrelépés egy membránoshoz képest? Azt tudom, hogy egy Cherry MX-hez képest gyenge, de pl. ez bill.-zet megérhet ennyit? Vagy felesleges pénzkidobás és akkor már gyűjtsön az ember egy rendes MX-esre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest