- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Forrmell.enn
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Nekem is komoly hiányérzetem volt, amikor válogattam, és még a kék Outemu tűnt a legjobb választásnak: amiben nem ilyen volt, az tipikusan valami noname kapcsolót kapott (mondjuk Zoro, esetleg Ne-Ve Sin-Csen Industruies), vagy csillámpóni edisün volt.
(#29) daa-raa
én ezzel többnyire úgy szembesültem, hogy regeteg billentyűzetet árulnak soronként fix szivárvány világítással ("RGB"). Ilyen zónásan fix világításúval nem is emlékszem, találkoztam-e... pedig leszálltam az aliexpress bugyraiba.(#30) schawo
Azzal vigyázz, lehet fixen más színe van az F10-nek!
Meg a képen a Í-gomb nincs megvilágítva, és ANSI Entere van, de német nyelvű funkciógombjai... gratulálok, találtál egy amish billentyűzetet
Meg arra kell még vigyázni, hogy valahová le is legyen írva, milyet kértél (ISO német), mert ha jól látom nem lehet nyelvet választani a listing-nél.
Engema hasonlóktól az ocsmány betüstílus riasztott el, bár amit linkeltél azon pont normális van. Ellenben elvileg csak lézerezettek a kupakjai, vagyis kopni fognak.Victsing billentyűzeteket is megnézheted, azt hiszem azok is kék Outemu-val készülnek többnyire, nagyon olcsók és ISO kiosztásúak. Úgy láttam van direkt egy színű világításos verzió is belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest