- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- SSD kibeszélő
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Bluetooth hangszórók
- Ugee UT2 - mókás kis rajztablet
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is komoly hiányérzetem volt, amikor válogattam, és még a kék Outemu tűnt a legjobb választásnak: amiben nem ilyen volt, az tipikusan valami noname kapcsolót kapott (mondjuk Zoro, esetleg Ne-Ve Sin-Csen Industruies), vagy csillámpóni edisün volt.
(#29) daa-raa
én ezzel többnyire úgy szembesültem, hogy regeteg billentyűzetet árulnak soronként fix szivárvány világítással ("RGB"). Ilyen zónásan fix világításúval nem is emlékszem, találkoztam-e... pedig leszálltam az aliexpress bugyraiba.(#30) schawo
Azzal vigyázz, lehet fixen más színe van az F10-nek!
Meg a képen a Í-gomb nincs megvilágítva, és ANSI Entere van, de német nyelvű funkciógombjai... gratulálok, találtál egy amish billentyűzetet
Meg arra kell még vigyázni, hogy valahová le is legyen írva, milyet kértél (ISO német), mert ha jól látom nem lehet nyelvet választani a listing-nél.
Engema hasonlóktól az ocsmány betüstílus riasztott el, bár amit linkeltél azon pont normális van. Ellenben elvileg csak lézerezettek a kupakjai, vagyis kopni fognak.Victsing billentyűzeteket is megnézheted, azt hiszem azok is kék Outemu-val készülnek többnyire, nagyon olcsók és ISO kiosztásúak. Úgy láttam van direkt egy színű világításos verzió is belőlük.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Path of Exile 2
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest