Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Hát nem igazán győzött meg. Nem az én világom ez a 3D harc. Nagyon egyszerű, semmi kombó minden instant gombnyomásra megy. A karakterek kidolgozása nem rossz, de a mimika vagy a szemük nagyon nem begyere. Kipróbáltam sok karaktert, játszottam gépi és emberi ellenféllel. Nyertem is veszítettem is.
-
-
törölt tag
Amennyire vàrtam, akkora csalódàs lett.
-
Daffchy
őstag
Ezek az időpontok nálunk, hogy alakulnak?

-
WombRaider
csendes tag
"Érdekes" időpontok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:11.50 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition 1 TB 1 kontrollerrel
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 21.1.0, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyaltalan nem hianyzik bele meg tobb dragon ballos karakter inkabb meg tobb one pieces ott legalabb mar a kepessegek miatt is valtozatosabb mint egy d. Ball.