- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekko98
tag
Én már azon sem lepődnék meg ha egy túlélő horror játékot készítenek kocsikkal csak itt kereket kell szerezni meg a kasznit kell megjavítani és persze minden más ami kell egy ilyen játékba
-
Rasiel
senior tag
Természetesen a realitást én sem úgy értettem, hogy teljes egészében életszerű legyen a játék, nem is ezt várom el tőle. Kedvet kaptam, hosszú idő után újra elővettem a HP2 PS2-es verzióját, és még mai fejjel is le tud kötni órákra is. Egy kis grafikai tuningot is eszközöltem benne, így megközelíti a PC-s verzió szintjét. Zenék - igaz, hogy kevés van benne - de nekem nagyrészt bejönnek. Kocsik szerintem jól irányíthatók benne, komolyabb kanyarokban tényleg fékezni kell, esetleg egy gázvisszaengedéssel szépen be lehet őket venni. Emellett van is benne kihívás, főleg, ha rendőrök ellen megy az ember. PS2-es verzió, mint már írtam nekem sokkal jobban adta, PC-s verziót jóval hamarabb meguntam. Nekem még ma is bejön, annak ellenére, hogy 12 éves játék.
Tudom már volt HP remake, de egy sokkal jobbat, átgondoltabbat bevenne a gyomrom.
Persze, hogy lesz, arra marha kicsi az esély...
Egy kis nosztalgia (nagyításhoz jobb klikk, kép megnyitása új lapon--->chrome esetén):
Run-t pl. többen dicsérik, de nálam kimaradt. Ha kedvem lesz, akkor majd lehet beszerzem egyszer.
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = - #35 üzenetére
nem baj idén érkezik 1-2 jó autós gamma
-
KisDre
senior tag
A Run nekem is tetszett, hangulatban egyszerűen verhetetlen, mint pl amikor látod a lavinát jönni feléd az valami baromi jó érzés
Tényleg az volt a baja hogy a verseny érzet a scripteltsége miatt kevésbé volt jelen, valamint a rövidsége is sajnálatos. Pedig ma már minden eszköz megadatik hogy tényleg valós méretekkel megcsináljanak egy virtuális versengést keresztül az USA-n, vagy ha az túl nagy falat akkor UK vagy EU egy részén.
Szóval összességében egy hibákból tanult The Run 2-nek is örülnék esetleges +tuninggal hogy az U1-U2-MW tábor is kapjon valamit. De ha nem, akkor vagy U3-al tudnának sikert aratni, vagy ha új cím(ami eléggé valószínű) akkor viszont valami nagyon ütős esetleg ismeretlent kellene bedobniuk.Igazából valamennyire biztató a Ghost csapat jelenléte, még ha a mostani Rivals felemás is talán meg is volt kötve a kezük, meg amúgy is újonnan verbuvált csapat, akkor talán a következőben kitudják már mutatni a foguk fehérjét.
Én meglátásom szerint most minden adott hogy tényleg egy sikeres NFS készüljön. (új genek jelenléte, új csapat, megjelenő tényleges arcade konkurenciák=versengés stb)
De aztán lehet megint csak túl optimista vagyok -
Glenda
addikt
A realitásban nem vagyok biztos, a NFS mindig arcade játék volt. Bár pont a HP2 maradt meg bennem olyannak, hogy "nehezek" az autók, ott tényleg kellett fékezni a kanyarokban. Mondjuk ez még jöhet, de törés ne nagyon, meg ezeket a takedown marhaságokat szedjék ki.
Nekem a Run is tetszett, főleg a változatosság miatt. Annyi a baj vele, hogy rövid, és az autóváltás nagyon el van rontva.
-
batai15
félisten
ha nem ug3 akkor kise hozzák!
-
Rasiel
senior tag
+1, nálam is.
PC-n és PS2-ön is sokat játszottam vele annak idején, de nekem a konzolos verzió jobban tetszett a HP2 esetében, még ma is, ritkán ugyan, de lenyomok 1-2 versenyt benne.
Remélem jót tesz a fejlesztőcsapatnak ez az 1 év szünet, és összehoznak valami tényleg jó és színvonalas játékot (bár szerintem nem így lesz, lehet én vagyok csak pesszimista). Persze nem lehet minden igénynek megfelelni, de főleg a ProStreet-től kezdődően, sokkal inkább a negatív kritikák vannak túlsúlyban, amit meg is értek. Az újakból még a HP remake mondhatjuk, hogy tetszett, Most Wanted 2012-vel is elvoltam, főleg az elején, de hamar meg is untam.
Annak örülnék, ha inkább a realitás felé vennék az irányt. Hangokkal szerintem különösebb gond nem volt, zenék elfogadhatóak voltak az újakban is, volt egy-két igazán kiemelkedő is köztük. Grafikailag viszont pl. a MW 2012 is hagyott kívánnivalót maga után. Néhol egész szép volt, valahol meg teljesen ocsmány.Végre jó lenne egy szuper autós játék PC-re a Grid-ek mellé.
-
wolfman
veterán
válasz
bbTamas77 #47 üzenetére
A ProStreet-hez anno nem volt gépem, szaggatott mint a fene, de nem is bántam/bánom, mert nekem a játék mainstream, nonfiguratív, gagyi, tini aszfaltfestéses dizájnja karöltve ezzel a mindenki bulizik hangulattal, olyan mértékben nem jött be, hogy hányni tudtam volna tőle!
-
plejik
addikt
Egy jó kis Underground stílusú játékot kidobhatnának...
Bár kétlem , hogy olyan lesz..
-
Glenda
addikt
Nem hiszem, hogy a Need for Speednek erről kellene szólnia. Kiválasztod az (egzotikus!) autót, maximum a színt, kiválasztod a pályát és versenyzel. Milyen az, hogy a Lamborghinit legyorsulja a Crown Victoria (vagy mi volt a MW-ben)? Vagy a bountys őrültség.
Részemről a HP reboot volt a legneedforspeedebb modern Need for Speed.
-
proci985
MODERÁTOR
hp2hoz nekem nem volt gepem
aztan underground2 utan meg nem volt erdekes.
a vicc az, hogy a Porschet elovettem tavaly immar egy Fanatec Porsche Carrera kormannyal, teljesen jol mukodott es meg mindig rendben volt az iranyitasa.
bbTamas77: ProStreetet nem a BlackBox (U1-2-MW) csinalta, ott a Slightly Mad (GTR1-2 / Shift1-2 /Project Cars) volt az elkoveto. azzal csak az volt a baj, hogy nem mertek felvallalni, hogy szimulatort csinaljanak NFS neven. az a Shift2 volt (GTR Evohoz kepes par helyen eltert szimulaciora, de Nordschleifen 10secen belul voltam a ket jatekban egyezo autoval).
-
bbTamas77
aktív tag
Azért a készítőknél a ProStreet-nál látszott az, hogy valamit újítani kéne, és maga az ötlet amúgy nem volt rossz.
Csak a sok töltési idő, sok egyhangú egyforma pálya, de maga az ötlet nem volt rossz, és megemelem a kalapom, hogy ezt akkor megmerték lépni.Látszik rajta, hogy két évnél többet nem fejlesztették.
Sajtó jól lehúzta a ProStreet-t, mi ez? Totálkár? Hol vannak a zsaruk, stb.. Törik az autó?Aztán gondolom meglett mondva Black Box-nak, srácoknak tákoljatok össze rendőrös nfs-t nem érdekel, hogy egy évetek sincs rá, ProStreet nem kell a népnek.
Undercover-en azon tényleg látszik ezt egy év alatt alkották meg.
-
ABee
tag
Nem lesz új NFS?
NNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4!4!4négy
...de most viccen kívül tényleg jó lenne ha visszahoznák a tuningot, főleg az optikait. Majdnem keresztülharaptam a billentyűzetem amikor a rivalsban a tuningverdákra 1 azaz 1 réteg mintát lehetett rakni. Legalább Pro Street szintű rendszer kellene ahol úgy pakoltad egymásra a vinylt ahogy akartad. Egy kis fantáziával gyönyörű gépeket lehetett csinálni.
@james001: Igen, emlékszem életemben először fordult elő hogy egy játék átvezetőinél kínosan éreztem magam. Meg az is elég gáz volt hogyha nekimentél egy rendőrnek vagy egy stock kombiak úgy elszállt mit a győzelmi zászlő de az ellenfelek rá voltak ragasztva az aszfaltra. Mega ratyi volt.
-
lacy86
addikt
Szerintem jovore se lesz jobb!
( de egy utolso remenyt meg adok nekik)
-
wolfman
veterán
És ha jól emlékszem, akkor a HP2-ben jöttek először a jó zenék. Már a 4. részben is kellemes dallamok voltak, de nem zeneszámok, amik csak a HP2-ben ütötték fel a fejüket. Aztán ez a csoda a MW-nél abba is maradt, mert a Carbonba már csupa f()s zene került, ami tartja magát továbbra is.
Valami nagyon eredeti ötlettel kell előálljanak, mert a ProStreet-től kezdve a színvonaltalan, rókabőr gagyizás megy. (Bár már a Carbon is egy MW utánzat volt esti környezettel).
-
Glenda
addikt
válasz
- = Zk = - #41 üzenetére
A 4-hez és a PU-hez nem volt gépem annak idején, csak a III futott (vagy nem tudtam a HS-t beszerezni?). Így visszagondolva ha remaket szeretnék, talán a III lenne a jelölt (az az első, vidéki pálya, derékszögű kanyar a városban), de a II-ben is volt az az ausztrál. De toronymagasan a HP2 a kedvenc.
-
Glenda
addikt
Nálam a HP2 az abszolút kedvenc. Az idő tényleg megszépíti a dolgot, egyik barátom megtalálta múltkor az eredeti NFS HP-t (NFS III), mindketten meg voltunk győződve, hogy tökéletes játék. Na néztünk is nagyot, az autók úgy viselkedtek, mintha csónakok lennének, annyira el van szúrva az irányítás. Pedig régről tökéletesnek tűnt. És a grafika is
-
marquuard
veterán
Oké, de nehogy a Rivals-ot vigyék tovább.
Most Wanted, Underground stílusú NFS jöjjön.
-
Ipszilon
csendes tag
Az tényleg vicces, hogy mindenki panaszkodik, hogy meghalt a NFS, közben abban sincs egyetértés, hogy melyik rész volt jó, és melyik rossz.
A NFS azért régen is inkább volt árkád, mint szimulátor, csak nem annyira volt feltűnő, mert akkor még nem nagyon voltak szimulátorok.
Új Porschét pedig szerintem ne csináljanak, mert a fizikáját úgyis elrontanák és csalódás lenne.
-
Glenda
addikt
válasz
vegitossj7 #32 üzenetére
A Blacboxtól azért vették el, mert panaszkodtak a júzerek. Emlékszem a MW azért (is) volt szenzáció, mert végre napfény.
-
proci985
MODERÁTOR
shift 2 pont az volt?
max a handling modelt nem szabadott feljebb tolni novicenal es nem volt se led, se hangrendszer, se free roam, varosi palya is csak minimalisan, cserebe customizacio szempontjabol remek volt. jo az igaz, hogy a celcsoport elegge eltert. a shift 2 classic dlcje hangulatra leginkabb a porsche unleashedre hasonlitott, a vezetesi elmeny is.
vegitossj7: U1-U2-MW is evente jott...
Glenda: jaja, az ido nagyon megszepiti az emlekeket. az U1-U2-MW idejen ott volt a gyuloletes rubberband AI, a nagyon hullamzo nehezseg (MW bossok harmada laza volt, harmada meg verizzados), a sztori meg mar ott is vicc volt. viszont pl az MWben ott volt a challenge mod, ami egy az egyben a regi -nfs1 - nfs: porsche- NFSek hangulatat hozta.
-
- = Zk = -
félisten
nyakam rá, hogy kiadják még idén.
kell a pénz, nagy bukta volt a Rivals.. is -
Szatyor95
senior tag
válasz
vegitossj7 #32 üzenetére
Ismered a mondást...
A lepényhal megy elsőre, a remény hal meg utoljára. -
KisDre
senior tag
válasz
vegitossj7 #32 üzenetére
Lehet hogy az EA is változott, de a fejlesztőknek épp úgy benne volt a keze. A Blackbox volt talán a legsikeresebb az U1-U2-MW -vel a maguk korszakában aztán bár próbálták az Underground-ban kitaposott ösvényt folytatni (mondhatni CoD-osítani a sorozatot) azonban ő nekik ez a minőség romlásával járt (lásd pl.: Undercover).
Így utólag nehéz bármi-bárki konkrétat okolni az NFS széria eltorzulásáért, de az biztos hogy már jó párszor remélték a sorozat újbóli fellángolását, s mind hiába. Sorra jöttek a rossz döntések (Criterion bevonása a sorozatba) ahogy a rosszabbra sikerült játékok is (Undercover, újabb MW, stb) -
vegitossj7
addikt
Aki Most wanted vagy Underground szintű csodát vár, akkor azok most temessék el reményeiket, hisz azt a régi EA csinálta, és ők nem 1 évre csináltak játékot, hanem több évre.
-
wolfman
veterán
válasz
razorka777 #29 üzenetére
Mindenki látja, hog régen meghalt a NFS cím, de furcsa hogy mindenkinek máshol. Van akinek az U2 után van aki még a MW-et is bírta, meg akinek az Undercover is belefért. Na akkor hol az igazság? El lehet ezt játszani egészen a legutóbbi részig. Legtöbbet akkor is a High Stakes-el nyomtam gyerekkoromban, aztán is voltak jó részek, de ma már elő nem venném.
Jobban örülnék már egy olyan résznek amiben mocsok sok verda van, akár visszamenőleg is, mert az legalább változtatás lenne az eddigiekhez képest. -
gali777
őstag
Hátha UG3 jön
-
banhammer
veterán
Az EA Criterion Games-szel nagyon elszúrta az NFS-t.
Gyakorlatilag egy NFS bőrbe bújtatott Burnout csináltak a sorozatból. -
razorka777
veterán
Amilyen NFS-ek kerültek ki mostanában, ez igazán jó hír.
-
kpal
nagyúr
na ez se baj , talán valami törtnék végre és normális NFS születik ...
-
For357y
aktív tag
SZVSZ az UG2 után halt meg. Az egy nem volt nagy eresztés, de a kettő sokkal jobb volt. Utána még az utolsó, aminek esélyt adtam, az a ProStreet volt, mert már nem az illegális versenyzős(háromszázzal a forgalommal szemben) stílust nyomták, de az se győzött meg(bár az irányítás már kevésbé volt árkád jellegű, nem szimulátor, de a korábbiakhoz képest sokat fejlődött). Azóta egy NFS sem érdekelt. Talán jövőre.
-
Sanchez638
addikt
válasz
mentoloshypo #4 üzenetére
+1
-
Szatyor95
senior tag
Úgy látszik idén nem voltak benne biztosak, hogy övék lesz a legrosszabb cég név, és spórolnak jövőre. Mondjuk nem hiszem, hogy túlzottan kéne. A sorozatot meg már úgy meggyalázták, hogy az hihetetlen. Főleg az új MW... Kellett a név az eladásokhoz, de semmi több.
-
flash-
veterán
Én szerettem az NFS sorozatot amig nem jött a SHIFT 1-2
azóta számomra játszahatatlan a többi NFS játék(gagyi arcade kb mint az asphalt 1 iphone-on) -
Phobion
őstag
Na-na, esetleg egy Underground 3?
-
james001
veterán
Mi az a Need For Speed? Nekem már a 2005-ös Most Wanted-nél meghalt
-
mephi666
nagyúr
na, ea idén nem akarja elnyerni a legrosszabb cég címet?
-
bbTamas77
aktív tag
Összedöl a világ, ebben az évben nincs Need For Speed?
Jól olvasom? Te jó isten, hogy hová lett a világ. -
-
Petyyyyy
addikt
EA - Need For Rest.
Egyébként meg jól is teszik, ha hagyják kicsit a sorozatot. Remélem megéri várni. -
Na, remélem össze kapják magukat.
Szerintem érdekelné az embereket egy NFS Porsche (akár más gyártókkal is ki lehetne hozni, ingyen rókabőr), vagy egy új Underground is mai grafikával, eredeti játékmenettel. Bár engem nem érint, de sokfelől hallom hogy új MW-t is várnak a játékosok.
Nem értem, hogy miért nem a tényleges igényeket elégítik ki a játék készítők és miért a saját elképzeléseiket próbálják eladni nekünk.
-
mentoloshypo
senior tag
Nehezen tudom elképzelni, hogy idén nem jön ki semmilyen NFS.
Lesz ebben még egy-két kanyar! -
törölt tag
jövőre érkezik egy C4 szállítmány a EA-hez.
-
ripla
addikt
aggódtam, hogy idén nem lesz új rész, huhh. most már nyugodt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az EA bejelentette, hogy a Ghost Games csapata elkezdte a széria következő epizódjának munkálatait, ami 2015-ben jelenik meg.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Half-Life 2
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest