- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Televan74 #34 üzenetére
akkor lehet, nem értem, mire gondolsz.
ez egy promóció, tehát - jellegéből adódóan - minél szélesebb körben hivatott megszólítani az embereket. mivel a Uplay talán a legkevésbé használt platform (nem olvastam utána, csak megérzés), így nyilván AAA játékokkal a kezükben hadonászva, sikítozva és ugrálva tudnak csak felhasználókat csalogatni. mármint "újabb" felhasználókat.
bár az is lehet, hogy rossz oldalról közelítem meg én is, és ez az egész promóció nem is a Uplay vagy az Ubi áruház népszerűsítéséről szó. pusztán csak a Ubisoft fennállásának 30 éves évfordulójának alkalmából kedveskednek. viszont ebben az esetben még kevésbé látom indokoltnak a felvetésed, miszerint bármilyen korábbi vásárláshoz kössék ezt az ajándékozást.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Far Cry 3: Blood Dragon után ismét egy híres játék lesz elérhető az Ubisoft születésnapi akciójának utolsó hónapjában.
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- LibreOffice topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest