- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Bluetooth hangszórók
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem úgy hogy teljes 360 fokos kamerával veszik nagy mélységélességgel és a sisakkal bármikor bárhova nézhetsz. Persze fix nézőpontból...de ha több kamerát használnak, akkor azok között gondolom válthatsz.
Talán vertikálisan is van némi mozgástér, vagyis majdnem gömbpanoráma lehet.Persze ez csak az én elképzelésem.
Majd akkor lesz jó, ha 3D-ben veszik fel.
-
Slack
tag
360 fokos videónál mi garantálja, hogy Én épp "jó helyre" nézek? Nyilván élő sportközvetítésekre gondolok. Felvételt nyilván lehet ide-oda tekergetni.
Hol lesz a kép középpontja? Akinél a labda van? Vagy úgy gondolják, hogy veszik folyamatosan az egész pályát. Vagyis a 360 fokot, hogy kell érteni? -
Tigerclaw
nagyúr
A NextVR is ezzel próbálkozik már egy ideje. Ők NFL és NBA meccseket közvetítenek. Náluk is Daydream és Gear VR kompatibilis a dolog.
Sajna visszajelzéseket nem igazán lehet találni a szolgáltatásról. Ennyire kicsi lehet a VR community, vagy ők csak a játékokra használják a VR-t?
-
Raymond
titán
Google Cardbox -> Google Cardboard
A masik hogy majd kivancsi vagyok honnan kamerazzak, de 360 fok nem eppen idealis erre, mert feleslegesen pazaroljak a pixeleket es kodolasi savszelt olyanra ami lenyegtelen (a mogotted ulok a nezoteren). Sokkal tobb ertelme lenne ha valahol 180-220 fok kozott lenne kep a tobbi resz ami ezeken tul van pedig egyszeruen fekete es igy a minoseg is jobb lenne ott ahol szamit - a palyan latottaknal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A BL döntő mellett néhány skandináv mérkőzés is élvezhető lesz ilyen formában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest