Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZnVjaw0K
tag
válasz
Ren Hoek #331 üzenetére
Jó, tegyük fel, hogy létezik egy ilyen "steril hatás". De mi az oka?
Én szentül meg vagyok győződve róla, hogy csak megszokás kérdése. És nem csak én gondolom így: [link]Valahogy én a valóságnak se érzem steril hatását. (Mások meg drogokat szednek hogy belassuljanak és akkor minden művészi.)
Lehet, hogy a 48-60fps sokak számára az uncanny valley legalja? Hogy a mozgás hibája még nem elég kicsi, de a frekvenciájára érzékenyebbek sokan, mint a 24Hz-re?
Ha így van, talán a 120fps megoldja ezt a problémát. Lehet nem véletlenül próbálkoznak most vele.
Vagy van valakinek jobb ötlete? Mert ez a "nem jó, mert túl jó" nem hangzik túl meggyőzően.(#315) -=RelakS=-:
utolsó bekezdésre:
Én is ugyanolyan borzalmasnak látom mindet.
De azt még hozzátenném, hogy szerintem nem rosszabb, mint amikor a moziban ugyanazt a képkockát ismétlik kétszer-háromszor. Próbálod követni szemmel a mozgást, de második-harmadik alkalommal lemarad a kép, phantom array-t hozva létre. Az is kb ehhez hasonló. Ez semmivel nem hibásabb megjelenítés, mint az.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ősszel a mozikba kerül Ang Lee, sztárokkal készülő sci-fi alkotása, a Gemini Man, és érkezőben az új Avatar is.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest