Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
neked nem tűntek fel a Microsoft apróbb szemétkedései? Vagy a Google-féle elég tágan értelmezett személyiségi jogok? Vagy az Apple-féle 'korlátozunk, hogy még többet gomboljunk le rólad' logika? ... Na mindegy, nekem eddig a 15+ év alatt, amióta követem a számtech világát, magasan a Microsoft a legellenszenvesebb cég.
Ja és én bármit tudok utálni, szóval miért pont ne egy céget?
A hsz-ed második felére nem akarok többet reagálni, de azt hadd mondjam el, hogy sznobság pl a Nokia telefon is, és sznobság bizony ha a számítógépeknél tartunk a 700-res Dell gép is. Vagy a TP-k.. Manapság mindenre rá lehet ezt sütni. Mindenesetre én kevés embert láttam villogni bármilyen márkájú bármilyen bármivel.. xDD Szerintem a sznobság öltözködésben, ékszerekben és pl kocsikban nyilvánul meg, nem számtech kütyükben, de hát ízlés kérdése.. Mellesleg amennyire én belelátok ebbe a 'kocka' világba, sznobság Linuxot használni, sznobság NEM WoWozni, sznobság etc etc etc etc.. Az a baj a magyarral, hogy mindenkiben és főleg a sajátjaiban az ellenségét keresi és nem a barátot
Lelkisegély délutánunkat hallották.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest