Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
neked nem tűntek fel a Microsoft apróbb szemétkedései? Vagy a Google-féle elég tágan értelmezett személyiségi jogok? Vagy az Apple-féle 'korlátozunk, hogy még többet gomboljunk le rólad' logika? ... Na mindegy, nekem eddig a 15+ év alatt, amióta követem a számtech világát, magasan a Microsoft a legellenszenvesebb cég.
Ja és én bármit tudok utálni, szóval miért pont ne egy céget?
A hsz-ed második felére nem akarok többet reagálni, de azt hadd mondjam el, hogy sznobság pl a Nokia telefon is, és sznobság bizony ha a számítógépeknél tartunk a 700-res Dell gép is. Vagy a TP-k.. Manapság mindenre rá lehet ezt sütni. Mindenesetre én kevés embert láttam villogni bármilyen márkájú bármilyen bármivel.. xDD Szerintem a sznobság öltözködésben, ékszerekben és pl kocsikban nyilvánul meg, nem számtech kütyükben, de hát ízlés kérdése.. Mellesleg amennyire én belelátok ebbe a 'kocka' világba, sznobság Linuxot használni, sznobság NEM WoWozni, sznobság etc etc etc etc.. Az a baj a magyarral, hogy mindenkiben és főleg a sajátjaiban az ellenségét keresi és nem a barátot
Lelkisegély délutánunkat hallották.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest