Új hozzászólás Aktív témák
-
-
athomi
veterán
én várom
-
Fáraó
őstag
Nekem még a Holtak hajnala is tetszett, főleg az utolsó pár másodperc a szigeten, csak sztem nem kellett volna bele az a csecsemő. Bár a Legenda vagyok átgondoltabb, kiforrottabb volt történetileg és "zombilag".
Más film nem is nagyon jut eszembe...Csak az Erdő szelleme meg ilyesmi, de azok inkább horrorok, nem?
-
Ez már tavaly tény volt, asszem az sg-n olvastam mielőtt kijött volna a 3, hogy máris válogatták a szereplőket a 4. részhez. Igaz akkor arról volt szó, hogy az Alice szál a 3. résszel lezárul, és Claire Redfield kerül a középpontba, és talán még a jó öreg Chris Redfield is feltűnik
, vagy valami ilyesmi ha jól emlékszem
itt egy link -
alien_
őstag
Eddig is úgy volt, hogy lesz új Resindent Evil film, ezúttal egy CGI, a neve pedig Biohazard: Degeneration
Elvileg még idén kint is lesz.. -
west
őstag
több lesz mint a játékbol lassan
-
Fáraó
őstag
Csak az 1,2-t láttam. Az 1 jó valt, a 2 nagyon gagyi. A 3 milyen? Meg kellene néznem, mielőtt kijön ez a 4. rész.
-
pantanamera
csendes tag
Szerintem azért egy pici kötödés legalább van.
Silent hill más tészta, ott a film az előzményt dolgozta fel. Mert ugye az első rész(ha jól tudom) arról szól, amikor a férfi a feleség és a gyerek után megy.
Szerintem a Resident Evil és a Silent Hill is korrekt film volt és játékban sem utolsók.(Raccoon city fejtörői, ill. Silent Hill ködös városa awesome!)
-
Nem tudom mire föl Resident Evil a címe ennek a sorozatnak.Mert ugye a filmeknek és a játékoknak csak a címükben van közös,másban nem nagyon.
Sokan abban a tévhitben vannak,hogy elöbb volt a "Kaptár" oszt egy kis garázscég(már ez röhely) a Capcom megcsinálta a Resident Evil sorozatot ami ugye eléggé gagyi mert hogy nem is követi a film vonalát.Na ekkor szoktam eretvágni...
Ennyi erővel lehetne Zombi Atack is a címe a filmeknek.Sajnos a Silent Hill-el is ugyan ez a helyzet.
-
Simi2000
tag
Nekem nem tartozik a kedvenc filmjeim közé.
De azért egyszer meg lehetett nézni mindegyik részt ,és nem volt unalmas. Ezért ha lesz negyedik rész, azt is megnézem.....
-
dikmen
tag
Én csak az 1. részt láttam.
Az tetszett, bár ez szerintem nem horrorfilm, hanem akciófilm.
Nem lehet megijedni benne, mert lassan történnek a dolgok, nem pedig hirtelen. -
Gyusz
őstag
Nekem az első rész tetszett, bár másodjára megnézve nem volt olyan jó. A második és harmadik rész viszont elsőre sem volt túl szórakoztató számomra.
-
hát tényleg nem ártana valami normális, befejező rész, mert a 3. rész olyan volt mintha az egész egy nagy bevezető lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest