- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Gondolom olvastad Szaby hsz-eit a Fury topikban, én azért nem biztos, hogy elvetném a 970-et sem, mint ahogy a vásárlók döntő többsége nem is teszi. Bizonyos okokból a 970 nekem sem szimpatikus, de teljesítményben, és árban nagyon rendben van, ami a lényeg. Nekem ez hitelesebb, mint a PH teszt, azzal, és olyan beállításokon tesztelt, amivel használjuk őket.
[link]
Ha a 970 a Fury-t szorongatja, akkor a 390/390X hol lehet valójában? Vagy a Fury egy szinten lenne a 390X-el? PH teszt szerint nagyon nem....szóval értitek.(#142) Parano1d: a legtöbb tesztben a 390X max a ref 980-at tudja szorongatni, és a valóság is ehhez lehet közel
-
daveoff
veterán
Látván a teszteket tényleg úgy néz ki, hogy a 390X-et sikerült felhozni 980 szintre, ez azért nem rossz. Én mondhatom, hogy jól ismerem a Hawaii-t, és a Maxwell-t is, de ha összegzünk mindent, és látjuk, hogy 1-2fps eltéréssel szinte azonos teljesítményt nyújt a két kártya, én szó nélkül a 980-at választanám. Lehet később változik még a véleményem, de most így gondolom.
-
Zorel
senior tag
Ready Driver DX12 alá? Eddig az volt a mondás, hogy a fejlesztőkön múlik minden és game ready driver-ek már nem lesznek...A másik meg, hogy elég erős marketing anyaga van az AMD-nek ahol az látszik, hogy a Ti és Fury X egy szint Fable-ben, pedig a teszt szerint nagyon nem. Nem hiszem, hogy driver gond lenne...ha igen akkor ismét sikerült az AMD-nek saját maga alatt vágni a fát, már ami a Fury-t illeti.
-
Crytek
nagyúr
Ezen mi a meglepő ,mit kell csodálkozni? 5 éve egyfolytában ezt mondom nem hittétek el,most meg mindenki csodálkozik.
De ez nokedli még mert összevissza jön minden táp ,win10 holnap alaplap,cpu "valamikor" a héten. A ram-ra 2 hetet kell még várni. VGA még nem tudom hogy 980ti vagy Fury szóval vannak még kérdések.De igen lesz új gépem
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Path of Exile 2
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest