- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Gondolom olvastad Szaby hsz-eit a Fury topikban, én azért nem biztos, hogy elvetném a 970-et sem, mint ahogy a vásárlók döntő többsége nem is teszi. Bizonyos okokból a 970 nekem sem szimpatikus, de teljesítményben, és árban nagyon rendben van, ami a lényeg. Nekem ez hitelesebb, mint a PH teszt, azzal, és olyan beállításokon tesztelt, amivel használjuk őket.
[link]
Ha a 970 a Fury-t szorongatja, akkor a 390/390X hol lehet valójában? Vagy a Fury egy szinten lenne a 390X-el? PH teszt szerint nagyon nem....szóval értitek.(#142) Parano1d: a legtöbb tesztben a 390X max a ref 980-at tudja szorongatni, és a valóság is ehhez lehet közel
-
daveoff
veterán
Látván a teszteket tényleg úgy néz ki, hogy a 390X-et sikerült felhozni 980 szintre, ez azért nem rossz. Én mondhatom, hogy jól ismerem a Hawaii-t, és a Maxwell-t is, de ha összegzünk mindent, és látjuk, hogy 1-2fps eltéréssel szinte azonos teljesítményt nyújt a két kártya, én szó nélkül a 980-at választanám. Lehet később változik még a véleményem, de most így gondolom.
-
Zorel
senior tag
Ready Driver DX12 alá? Eddig az volt a mondás, hogy a fejlesztőkön múlik minden és game ready driver-ek már nem lesznek...A másik meg, hogy elég erős marketing anyaga van az AMD-nek ahol az látszik, hogy a Ti és Fury X egy szint Fable-ben, pedig a teszt szerint nagyon nem. Nem hiszem, hogy driver gond lenne...ha igen akkor ismét sikerült az AMD-nek saját maga alatt vágni a fát, már ami a Fury-t illeti.
-
Crytek
nagyúr
Ezen mi a meglepő ,mit kell csodálkozni? 5 éve egyfolytában ezt mondom nem hittétek el,most meg mindenki csodálkozik.
De ez nokedli még mert összevissza jön minden táp ,win10 holnap alaplap,cpu "valamikor" a héten. A ram-ra 2 hetet kell még várni. VGA még nem tudom hogy 980ti vagy Fury szóval vannak még kérdések.De igen lesz új gépem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ivqkzy-: 2. gépem
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged