Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
(Pár) száz óra multi után nem sokat kell vele célozni. Gondolom én. A Kinect meg ha rosszul regisztrálja a mozgást akkor cseszheted. Ez singleben nyilván mind1, mert ott megvan a dolog "fun factor"-a, és simán szórakoztatóbb lehet mint gombot nyomigálni, de multiban elég idegtépő.
A késleltetés problémája viszont könnyen megoldható úgy, hogy késleltetni kell a gombnyomást is, így ebből a szempontból nincs hátrányban a Kinect.
Viszont mikor engedi el a csóka a gránátot? Ha szétnyitja az öklét? Mennyire tud gyors mozgásokat pontosan lekövetni a HW? Mert multiban minden ms számít.
utóirat.: Úgy tűnhet sokat ekézem a Kinectet, de alapvetően jó cuccnak tartom, csak sokan olyanokat várnak el tőle, amit nem kéne. Legalábbis még ~2-3 évig és/vagy egy új HW verzióig nem
-
Zigur
senior tag
Egyetértek, és szerintem van még egy dolog : a Kinect lassabb mint az gombnyomás. Mult módban aki Kinecttel próbálkozik az mindig később lesz.
Volt egy cikk hogy a gears of war-ban gránátot a dobómozdulattal lehetne dobni - ez vagy egy másodpercnyi idő, egy gombot lenyomni viszont tizedmásodperc.
Az pedig hogy az MS majd kitalálja hogy egy wiimote/move-ot a Kinect mellé még rátukmál arra ki kompetitiv akar lenni multi módokban, az meg egy rossz vicc. -
h-yle
addikt
válasz
Invadrr_Zim #12 üzenetére
Ez elméletben tök jó, csak:
-Nappaliban kell kivitelezni, nem egy sportpályán. Nem vicces asztalsarokba tigrisbukfencelni.
-Közben a monitort/TV-t kell nézni, ha hátra-/le-/felnézel a megjelenítő nem fordul veled (még.
)
-Kontextusbeli problémák. Hiszen te nem a karakter vagy és nem abban a környezetben vagy ahol a karakter, tehát lehet, hogy nem tudod, vagy úgy nem tudod megcsinálni a mozdulatot, ahogy jólesne/kéne/elvárja a gép.
-Nincs visszahtás, visszajelzés a dolgokról. Nem tudni éppen jól csináljuk-e amit csinálnunk kéne, érzékel-e minket a technika, valamint bizonyos esetekben jobb, ha az ember kezében tárgyak vannak, (tenisz pl. bár ez megoldható, de egy RPG-ben fogdorászni dolgokat maximum egy collectors edition-os kamionnyi cuccal lehet megoldani
)
Mert álmodni lehet, de itt ezzel a technikával, emberek otthonaiban kell dolgozni ,és ezt el is kell nekik adni. Ott van a kutya elásva.
-
-
gantum
tag
dobjon egy üzit nekem, van pár ötletem.
5%-ért mindent vázolok.
-
atidzsiforc
őstag
nesze nektek [R@ge]
-
tabu3x
tag
válasz
Invadrr_Zim #9 üzenetére
és így az MS sikeresen létrehozna egy Move-ot a Kinect-ből:-)
-
Invadrr_Zim
tag
a microsoft már bejelentette, hogy szeretnének hibrid megoldást is. ha a kinect mellé kerül egy fagyi, vagy egy fagyipisztoly, máris a legkomolyabban kivitelezett mozgásérzékelős rendszer lesz. halál pontos célzás a perifériával, miközben minden egyéb mozdulatunkat is érzékeli a játék. nem lenne rossz így fps-t /tps-t játszani,
-
Manbal
senior tag
Inkább a Rage-t fejeznék már be. Igazából 2 éve még ütött volna, mosmár semmit sem fog érni, szal mind1...
-
Morden24
nagyúr
Nyilván be fogják (majd egyszer), bár eddig én a Rage-ben semmi érdekes dolgot nem láttam. Az id tech5, az maga érdekes, igen, és nagyon örülni fogok, ha valaki szép, jól textúrázott sandbox játékokat fog vele csinálni, de konkrétan a Rage semennyire nem érdekel, és nem is nagyon értem, hogy mitől kéne érdekelnie - mint mondtam, leszámítva az engine-t, de azért én nem veszek játékot.
Szóval inkább kezdjék el licencelni a tech5-öt, a Rage-en tőlem ülhetnek ítéletnapig is
Egyébként pont az lesz a Move-os, nem? -
Morden24
nagyúr
Arra már fejleszt.
Egyébként igen, id soft-os sebességgel mérve tényleg a következő generáció jönne, mire kijön a játék. Ellenben engem nem zavar, ha kicsit kreatívkodik, és nem FPS-t fejleszt. Kövezzetek, de kb. a Quake első része óta semmi újszerű, vagy kreatív nem volt az id soft FPS-eiben...
-
BiP
nagyúr
Fejlesszen a Move-ra. Arra lehet jó FPS-t gyártani.
De ha még csak most kezd el ábrándozni azon, hogy kéne egy játék, akkor már rég új
generáció lesz a konzolokból, mire játék lenne belőle. -
gery dee
aktív tag
Hát én tudnék neki néhány jót mondani , és ráadásul újszerűeket amikhez hasonló nem igazán készült még
Kreativitásból nálam sosincs hiány
(csak egyszer szabaduljak be egy ilyen játék készítő céghez vagy valami pc ház készítő helyre és utána eljön a golden age
)
-
pzstm
titán
várjuk sok szeretettel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest