- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
(Pár) száz óra multi után nem sokat kell vele célozni. Gondolom én. A Kinect meg ha rosszul regisztrálja a mozgást akkor cseszheted. Ez singleben nyilván mind1, mert ott megvan a dolog "fun factor"-a, és simán szórakoztatóbb lehet mint gombot nyomigálni, de multiban elég idegtépő.
A késleltetés problémája viszont könnyen megoldható úgy, hogy késleltetni kell a gombnyomást is, így ebből a szempontból nincs hátrányban a Kinect.
Viszont mikor engedi el a csóka a gránátot? Ha szétnyitja az öklét? Mennyire tud gyors mozgásokat pontosan lekövetni a HW? Mert multiban minden ms számít.
utóirat.: Úgy tűnhet sokat ekézem a Kinectet, de alapvetően jó cuccnak tartom, csak sokan olyanokat várnak el tőle, amit nem kéne. Legalábbis még ~2-3 évig és/vagy egy új HW verzióig nem
-
Zigur
senior tag
Egyetértek, és szerintem van még egy dolog : a Kinect lassabb mint az gombnyomás. Mult módban aki Kinecttel próbálkozik az mindig később lesz.
Volt egy cikk hogy a gears of war-ban gránátot a dobómozdulattal lehetne dobni - ez vagy egy másodpercnyi idő, egy gombot lenyomni viszont tizedmásodperc.
Az pedig hogy az MS majd kitalálja hogy egy wiimote/move-ot a Kinect mellé még rátukmál arra ki kompetitiv akar lenni multi módokban, az meg egy rossz vicc. -
h-yle
addikt
válasz
Invadrr_Zim #12 üzenetére
Ez elméletben tök jó, csak:
-Nappaliban kell kivitelezni, nem egy sportpályán. Nem vicces asztalsarokba tigrisbukfencelni.
-Közben a monitort/TV-t kell nézni, ha hátra-/le-/felnézel a megjelenítő nem fordul veled (még.
)
-Kontextusbeli problémák. Hiszen te nem a karakter vagy és nem abban a környezetben vagy ahol a karakter, tehát lehet, hogy nem tudod, vagy úgy nem tudod megcsinálni a mozdulatot, ahogy jólesne/kéne/elvárja a gép.
-Nincs visszahtás, visszajelzés a dolgokról. Nem tudni éppen jól csináljuk-e amit csinálnunk kéne, érzékel-e minket a technika, valamint bizonyos esetekben jobb, ha az ember kezében tárgyak vannak, (tenisz pl. bár ez megoldható, de egy RPG-ben fogdorászni dolgokat maximum egy collectors edition-os kamionnyi cuccal lehet megoldani
)
Mert álmodni lehet, de itt ezzel a technikával, emberek otthonaiban kell dolgozni ,és ezt el is kell nekik adni. Ott van a kutya elásva.
-
-
gantum
tag
dobjon egy üzit nekem, van pár ötletem.
5%-ért mindent vázolok.
-
atidzsiforc
őstag
nesze nektek [R@ge]
-
tabu3x
tag
válasz
Invadrr_Zim #9 üzenetére
és így az MS sikeresen létrehozna egy Move-ot a Kinect-ből:-)
-
Invadrr_Zim
tag
a microsoft már bejelentette, hogy szeretnének hibrid megoldást is. ha a kinect mellé kerül egy fagyi, vagy egy fagyipisztoly, máris a legkomolyabban kivitelezett mozgásérzékelős rendszer lesz. halál pontos célzás a perifériával, miközben minden egyéb mozdulatunkat is érzékeli a játék. nem lenne rossz így fps-t /tps-t játszani,
-
Manbal
senior tag
Inkább a Rage-t fejeznék már be. Igazából 2 éve még ütött volna, mosmár semmit sem fog érni, szal mind1...
-
Morden24
nagyúr
Nyilván be fogják (majd egyszer), bár eddig én a Rage-ben semmi érdekes dolgot nem láttam. Az id tech5, az maga érdekes, igen, és nagyon örülni fogok, ha valaki szép, jól textúrázott sandbox játékokat fog vele csinálni, de konkrétan a Rage semennyire nem érdekel, és nem is nagyon értem, hogy mitől kéne érdekelnie - mint mondtam, leszámítva az engine-t, de azért én nem veszek játékot.
Szóval inkább kezdjék el licencelni a tech5-öt, a Rage-en tőlem ülhetnek ítéletnapig is
Egyébként pont az lesz a Move-os, nem? -
Morden24
nagyúr
Arra már fejleszt.
Egyébként igen, id soft-os sebességgel mérve tényleg a következő generáció jönne, mire kijön a játék. Ellenben engem nem zavar, ha kicsit kreatívkodik, és nem FPS-t fejleszt. Kövezzetek, de kb. a Quake első része óta semmi újszerű, vagy kreatív nem volt az id soft FPS-eiben...
-
BiP
nagyúr
Fejlesszen a Move-ra. Arra lehet jó FPS-t gyártani.
De ha még csak most kezd el ábrándozni azon, hogy kéne egy játék, akkor már rég új
generáció lesz a konzolokból, mire játék lenne belőle. -
gery dee
aktív tag
Hát én tudnék neki néhány jót mondani , és ráadásul újszerűeket amikhez hasonló nem igazán készült még
Kreativitásból nálam sosincs hiány
(csak egyszer szabaduljak be egy ilyen játék készítő céghez vagy valami pc ház készítő helyre és utána eljön a golden age
)
-
pzstm
titán
várjuk sok szeretettel...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az id Software vezető programozójának bevallása szerint már alig várja, hogy egy Kinectre épülő XBOX360 játékot készíthessen, de egyelőre fogalma sincs, milyen játék lehetne az.
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Eladó Spiderman Limitált PS5 Konzolvilàg Garancia!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest