Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Carmack mint mitológia lesz bennünk
Nem bántásképp de régen tényleg nagyon jó játékokat adott ki,hozzáteszem régen... Most meg mindig azzal van tele minden mit tett le 10 évvel ezelőtt,akkoriban csinált korszakalkotó dolgot,de most jelenleg a leguccsó játékáról említést se tesz. Na a gondok itt kezdődnek.
A microsoft filozófiáját se értem,killódnak évek óta a DX-el minthogy ráálnának hogy egy mantle api szintre kovácsolnák,de nem,ennyit róluk is -
dergander
addikt
Azért ez igy nem reális,a Rage mikor megjelent eredetibe megvettem a futtatással nemvolt baj.inkább az agyonmosott textúrával,majd később jött hozzá egy javítás ami sokat nem hozott,killódni kellett vele,na és pont a lényeg hol van a Doom4?
Az igaz h a legizgalmasabb játékokat készítette,de a múltba,jelenleg nemtud semmi extrát kiadni csak az igéret meg a nagy mondások...csak a Rage-t tudom felhozni mert az jelent meg legutóbb,drága dolog volt és nem ezt haragozták be,inkább tolták volna bele a pénzt a mindent megváltó Doomba hisz a fojtatás minden téren a legjobb lehetne -
dergander
addikt
Meg pont Carmack beszél aki nemtudott eddig értelmesebb játékot kiadni,meg a Doom4 meg Quake5 is a süllyesztőbe van...ugyanmár! kiezte?!
-
dergander
addikt
Ezt mondja Carmack aki a Rage-t olyan szépel elcseszte az OGL-el hogy a textúrák szép homályosak és fakók lettek. Hát akkor nincs mese fejlesszen az nvidia OGLre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest