Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Carmack mint mitológia lesz bennünk
Nem bántásképp de régen tényleg nagyon jó játékokat adott ki,hozzáteszem régen... Most meg mindig azzal van tele minden mit tett le 10 évvel ezelőtt,akkoriban csinált korszakalkotó dolgot,de most jelenleg a leguccsó játékáról említést se tesz. Na a gondok itt kezdődnek.
A microsoft filozófiáját se értem,killódnak évek óta a DX-el minthogy ráálnának hogy egy mantle api szintre kovácsolnák,de nem,ennyit róluk is -
dergander
addikt
Azért ez igy nem reális,a Rage mikor megjelent eredetibe megvettem a futtatással nemvolt baj.inkább az agyonmosott textúrával,majd később jött hozzá egy javítás ami sokat nem hozott,killódni kellett vele,na és pont a lényeg hol van a Doom4?
Az igaz h a legizgalmasabb játékokat készítette,de a múltba,jelenleg nemtud semmi extrát kiadni csak az igéret meg a nagy mondások...csak a Rage-t tudom felhozni mert az jelent meg legutóbb,drága dolog volt és nem ezt haragozták be,inkább tolták volna bele a pénzt a mindent megváltó Doomba hisz a fojtatás minden téren a legjobb lehetne -
dergander
addikt
Meg pont Carmack beszél aki nemtudott eddig értelmesebb játékot kiadni,meg a Doom4 meg Quake5 is a süllyesztőbe van...ugyanmár! kiezte?!
-
dergander
addikt
Ezt mondja Carmack aki a Rage-t olyan szépel elcseszte az OGL-el hogy a textúrák szép homályosak és fakók lettek. Hát akkor nincs mese fejlesszen az nvidia OGLre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest