- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Kár. A cikket olvasva én is azt hittem, hogy a nagy panelek darabolásával most már végre tényleg bekövetkezhet egy áttörés a monitorok piacán is. Emlékszem, anno 2007-ben, amikor megvettem az MVA Belinea monitoromat 110 rugóért, a PH-n és mindenhol máshol is rengeteg cikk szólt az OLED küszöbön álló áttöréséről a tömegtermelébe... Akkor biztos voltam benne, hogy a következő monitorom már OLED lesz... Azóta le kellett cserélnem egy IPS panelesre, de hiba volt nem VA panelest választani. Ezek szerint a megfizethetó OLED monitorokra meg hiába várok halálom napjáig...
-
kolopele
nagyúr
Mit értesz általános cél alatt? Nekem egy éve van meg de beégésnek még nyoma sincs, és semmi bajom azzal sem hogy ívelt. Az hogy majd cserélem annak az az oka hogy szeretek lépést tartani az újdonságokkal. Szerintem a tévézés teljesen általános cél. Vagy csak garancia időn túl szoktak beégni?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az LG több új OLED gyárat épít, többek között az első kínai üzemet.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest