Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Pont ugyan ezt mondom én is.
Nem istenítem hanem a jogtalan trollkodástól védem meg, mik alapján jobba a Samsung meg a HTC.
Supportban a HTC és a Sony a legjobb, csak épp más szisztéma alapján dolgoznak, ennyi. A Sony inkább a 2011-eseket zárta le először, emiatt később kezdtek foglalkozni a 2012-esekkel, míg a HTC meg fordítva.
Ha a Sonyt isteníteném nem HTC-m volna.
Az viszont tény ettől, hogy a Sony frissíti a legtöbb készülékét a kiadott készülékek számát figyelembe véve, hiszen a 14db 2011-es modellből 13megkapta. Most a 16nemzetközi modellből 14JB-t kap. Akkor....?Desire pedig van vagy 6féle, Desire, Desire HD, DesireS, DesireV, DesireX, DesireC, de odaírtam hogy az ideji Desire modellekről beszélek, tehát egyértelmű melyikekre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest