Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufferzóna
tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
(#113) kiskaktusz: Nem akarlak én rábeszélni a Sonyra, félre ne érts! Csak furcsállom, hogy neked teljesen mindegy, milyen lesz az új Google Nexus mobil, biztosan azt fogod megvenni a frissítések miatt... Én sokkal kíváncsibb vagyok magára a telefonra.

(#115) fatorzs: "a frissítések számánál fontosabb a minőség, és a 2011-es xperiákra kiadott ics minden volt, volt, csak jó nem. Persze marketing szempontból nyilván jó volt puffogtatni, hogy "minden telefont frissítettünk".
Júniusban jött ki az első 4.04, gyakorlatilag mindenkinek hazavágta a HD videofelvételt, a tárcsázót, az állapotjelző ledet. Olyan bugok, amiknek öt perc tesztelés alatt ki kellett volna derülniük."Nekem még korábban jött (április végén, ha jól emlékszem) a 4.0.4 a telefonomra (Arc S), de ilyen hibákat egyáltalán nem tapasztaltam (független készülék). Az állapotjelző leddel mondjuk nem tudom mi van, soha nem nézem, mert nem az előlapon van, így nem is látom (ez ergonómiai szempontból hiba).
"A kernel maradt 2.6-os, az alkalmazások régi gingerbread-esek (ránéz az ember a naptárra, vagy a zenelejátszóra, és rosszul lesz)"
A gyári naptárat nem használom (Jorte naptáram van widgetekkel, feladatlistával). A zenelejátszóval semmi bajom... Ha lenne, feltennék valamit helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő