Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
50W755
Nálam megjelent a kezdőképernyőn egy Marshmallow menüpont, amiben írnak róla, milyen jó, és milyen módokon lehet telepíteni, de nem találja még a TV a frissítést.
Május óta van meg, talán háromszor történt az, hogy fogta magát, és újraindult. Lassulások voltak, ha nagyot tekerek a discover gombbal akkor nem tölt egyszerre. Az újraindulásoknál bele tudnám állítani a távirányítót, mert semmi plusz terhelést nem kap, csatornaváltásnál történtek. A többi probléma nem idegesítő, ez a hardverrel együtt jár szerintem, nem hiszem, hogy túl erős vas lenne a TV-ben.
A csatorna sorrend állítása a TV-n felejtős, elképesztő szinten akad az egész, és a hasonló menüpontokat is el kell kerülni, ha baj van a vérnyomásunkkal, vagy a szívünkkel, nehogy baj legyen. Hozzátartozik a dologhoz, hogy nem minden nap akar az ember sorrendet változtatni, szerencsére egy PC-s programmal meg lehet oldani.
Esetenként előfordult, hogy telefonról nem ment át a Youtube videó Cast-tal, második próbálkozásra működött mindig.
Mindezek ellenére szerethető a TV, és én szeretem is. -
Plexicushio
senior tag
Részemről semmi ilyesmi szerencsére. (Sony 809C)Talán egyszer-kétszer fagyott maximum több, mint egy év alatt.
Ami engem zavar inkább, az a lassúcska csatornaváltás és hangerő-változtatás és a menüben sem a legfürgébb (digitális kábel, előbbit nem tudom megítélni, hogy mennyiben az OS sara, előtte műholdas előfizetésem volt, ott pedig köztudottan lassabb a váltás).Frissítést én sem kaptam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mozilla Firefox
- Parfüm topik
- Milyen széket vegyek?
- Vicces videók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest