- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
50W755
Nálam megjelent a kezdőképernyőn egy Marshmallow menüpont, amiben írnak róla, milyen jó, és milyen módokon lehet telepíteni, de nem találja még a TV a frissítést.
Május óta van meg, talán háromszor történt az, hogy fogta magát, és újraindult. Lassulások voltak, ha nagyot tekerek a discover gombbal akkor nem tölt egyszerre. Az újraindulásoknál bele tudnám állítani a távirányítót, mert semmi plusz terhelést nem kap, csatornaváltásnál történtek. A többi probléma nem idegesítő, ez a hardverrel együtt jár szerintem, nem hiszem, hogy túl erős vas lenne a TV-ben.
A csatorna sorrend állítása a TV-n felejtős, elképesztő szinten akad az egész, és a hasonló menüpontokat is el kell kerülni, ha baj van a vérnyomásunkkal, vagy a szívünkkel, nehogy baj legyen. Hozzátartozik a dologhoz, hogy nem minden nap akar az ember sorrendet változtatni, szerencsére egy PC-s programmal meg lehet oldani.
Esetenként előfordult, hogy telefonról nem ment át a Youtube videó Cast-tal, második próbálkozásra működött mindig.
Mindezek ellenére szerethető a TV, és én szeretem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Építő/felújító topik
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows CE fórum
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP 65W töltő eladó
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest