Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hyperspace

őstag

válasz elefant #16 üzenetére

50W755

Nálam megjelent a kezdőképernyőn egy Marshmallow menüpont, amiben írnak róla, milyen jó, és milyen módokon lehet telepíteni, de nem találja még a TV a frissítést.
    Május óta van meg, talán háromszor történt az, hogy fogta magát, és újraindult. Lassulások voltak, ha nagyot tekerek a discover gombbal akkor nem tölt egyszerre. Az újraindulásoknál bele tudnám állítani a távirányítót, mert semmi plusz terhelést nem kap, csatornaváltásnál történtek. A többi probléma nem idegesítő, ez a hardverrel együtt jár szerintem, nem hiszem, hogy túl erős vas lenne a TV-ben.
    A csatorna sorrend állítása a TV-n felejtős, elképesztő szinten akad az egész, és a hasonló menüpontokat is el kell kerülni, ha baj van a vérnyomásunkkal, vagy a szívünkkel, nehogy baj legyen. Hozzátartozik a dologhoz, hogy nem minden nap akar az ember sorrendet változtatni, szerencsére egy PC-s programmal meg lehet oldani.
    Esetenként előfordult, hogy telefonról nem ment át a Youtube videó Cast-tal, második próbálkozásra működött mindig.
    Mindezek ellenére szerethető a TV, és én szeretem is. :)

Új hozzászólás Aktív témák